Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er!

Jag har mått JÄTTEdåligt under starten av veckan så därav min extremt dåliga uppdatering. Har verkligen inte orkat öppna datorn. Har inte hänt speciellt mycket så ni har inte missat något iallafall =)

Här kommer lite bilder från senaste tiden:  

Har städat massor! Flyger typ in pollen (!?) genom altandörren även om den bara är lite öppen så blir rätt så många vändor med moppen om man säger så.

Jolie och Kenzo! Han dör verkligen av skratt när hon skrattar. Hennes skratt smittar verkligen av sig. Är så himla gulligt!

Bebbe har börjat få lite mango och nu är det dags att börja introducera mat lite mer på riktigt.

Fyndat såhär fina tallrikar på loppis och ÄLSKAR dom! Tänk att ha dessa ute i sommar när man grillar osv. Håller handen där för att ni ska se hur enorma dom är. 50:- styck! Det sjuka var att jag var inne på samma loppis bara någon vecka innan och då kostade dom det dubbla. Blev så snål då eftersom att jag har så mycket tallrikar. Men nu kunde jag inte motstå!

Har grillat halloumiburgare. Så gott! Vill alltid ha umamidressing till. Tips, tips!

Börjat med dessa ampuller från Babor. Har blivit besatt av att köra en kur lite då och då.

Grillat igen =) Halloumi, champinjoner, paprika som jag marinerat i soja, olivolja, svartpeppar, salt och grillkrydda. Och så en liten sallad med citron, olivolja och örtsalt + potatis i ugnen, umamidressing och tomatsalsa med tomater, röd lök, persilja, sweet chili, salt, peppar.

Älskar sommarkvällarna här uppe. Blir aldrig mörkt. Eller har typ en hatkärlek till det för gillar ju när det är mörkt på kvällarna med. Men ja, det är väldigt fint och mysigt med ljusa kvällar och nätter.

Har köpt en fläkt till barnens rum! Detta är typ som en byggfläkt och den fläktar verkligen ORDENTLIGT. Har ju ett hus där det blir kallt när det är kallt ute och supervarmt när det är varmt ute..Tyvärr ;p

Har tränat varje dag förutom igår! Kände att jag behövde vila lite. Var på massage igår eftermiddag och gud vilken känslostorm som kom efter det i vanlig ordning. Det är sjukt hur mycket känslor som sitter i dessa spänningar. Blir helt känslig och lite deppig. Många av er bekräftade ju att det är väldigt vanligt sist jag skrev om detta.

Köpte denna till Kenzos namngivning som blir i mitten av augusti. Älskar ju att fixa sådana små ”fester” och är väldigt taggad! Har beställt inbjudningskort nu med så väntar bara på att dom ska landa i brevlådan. Jag gillar ju att ha dop/namngivning när barnet är lite äldre så att hen kan vara med på ett annat vis. Blir mycket roligare då!

En liten älskling! I UV-dräkt såklart. Livrädd att han ska bränna sig och läst och hört om många bebisar som bränt sig trots att dom varit under ett parasoll i skuggan.

Ätit räkmacka med bästis!

Annars har jag fått 300 myggbett! Det är H E M S K T. Jag är ju superallergisk mot myggor och fick nästan blodförgiftning en gång när jag var yngre av ett litet myggbett på låret. Blev helt enormt och spred sig över hela låret som svullnade och blev dubbelt så stort. Var på klassresa då så min lärare åkte in till akuten med mig. Sådan otur! Kliar sönder min stackars kropp och har på riktigt säkert 30 bett sedan igår kväll efter att jag planterade humle vid pergolan.

Idag ska jag jobba, vara med min bästa vän, fixa mina naglar och träna. Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Maria

    Känner igen det där med myggbetten och min ena dotter har ärvt samma problem. Hjälper det lite om du smörjer dem med hydrokortison?

  2. Elin

    Tips är att köpa ren Tea tree olja och sätta några droppar här och där på kroppen, myggen gillar inte doften. Funkar även lindrande på insektsbett och så 🥰 vi gör alltid det i Grekland där det är extreeemt mycket mygg och min sambo är allergisk!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish