Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Fredag

Inlägget innehåller reklam för Aimn Sportswear

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. <3

Fredag idag och en helg med barnen väntar. Blir så glad och pirrig av tanken! Vi ska umgås med vänner idag, grilla här hemma ikväll och imorgon väntar kalas ute i bästisarnas stuga. Jolies bästa vän fyller fem år och det ska såklart firas. Ska hämta ut hennes present idag och slå in tänkte jag! På söndag ska även jag fira min bästis som fyllt år med födelsedagsbrunch. Mycket firande med andra ord men det blir roligt! =)

Igår hade Jason fotbollsträning och min käre make tog med alla kids dit så att jag kunde träna under tiden.

Älskar denna topp och dessa shorts. Båda plaggen är från Aim´n och jag älskar älskar älskar dom!!! Förresten så har jag en aktiv kod på rean och GABRIELLA10 ger er ytterligare 10% på befintliga reapriser. Finns så mycket fint så passa på! Massor med favoriter och bästsäljare och ni kommer till hemsidan HÄR. Koden gäller fram till imorgon vid 15-tiden.

Har varit på Plantagen och köpt jordgubbsplantor och pallkrage.

Blev superbra. Vet att dom sitter för tätt osv osv osv. Men vi är inte så noga. Barnen fick sätta ner dom själva och var så glada och det betyder allt för mig, hehe.

Ska börja med sellerijuice igen för har halsbränna (eller inte halsbränna för bränns inte men känns som att jag måste svälja hela tiden för att något kommer upp) varje dag precis som innan jag började med det sist. Det räddade verkligen mitt liv! Har saknat det men inte haft ork eller tid att stå och göra juice varje dag. Men nu så! Att dricka ett glas sellerijuice på morgonen och tom mage har verkligen varit något som gjort så gott för min hälsa och mitt mående. Min magen mådde så jäkla bra under tiden som jag höll på med detta. Höll på i ganska precis 1,5 år tror jag.

Mammas fina tjej!

Jolie har verkligen så lite sommarkläder så var tvungen att fylla upp hennes garderob lite.

Köpte även detta trepack på H&M för strax över 100-lappen. Tips!

Och nya skor behövde hon med då hon mest springer runt i crocs och hade glömt sina enda sneakers hos sin pappa. Hon blev så nöjd med dessa!

Jag, mannen och sovande bebbe har ätit sushi i parken igen då jag fick akuta cravings på tempuraroll, haha. Har aldrig ens ätit det förr men såg någon som åt det på instagram och blev SÅ sugen. Gott var det. Mhmm.

Min Jason <3

Och alla mina älskade barn innan läggdags <3 Så stolt över dom alla tre!

Har ätit tacos!

Och våfflor till mellis igen.

Barnen klagar inte =) Våfflor känns så somrigt på något vis!? Håller ni inte med?

Hittade för övrigt dessa snygga, lätta, billiga krukor på Plantagen. Supertips! Köpte en och planterade i den på altanen.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Maria

    Haha, våfflor för mig är helt klart vinter! Det ska snöa ute och vara februari. Våffeldagen osv. Men det är ju strunt samma, våfflor är ju supergott alltid!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish