Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Några saker om mig

– Jag har fött alla mina tre barn liggandes på rygg. Tydligen är det superovanligt enligt barnmorskan då dom flesta föder på sidan eller på alla fyra.

– Jag varken kan eller vet något om hur man sminkar sig. Gör helt fel med allt ;p

– Jag har använt lösfransar varje dag sedan 2017. Hur sjukt!? Har gjort naglarna varje månad sedan 2010 också. Aldrig haft korta eller mina egna naglar sedan jag började.

– Jag har geogragisk tunga. Alltid innan graviditet och mens. Nu sedan jag fick barn så har den varit lugn. Har haft detta sedan min första graviditet 2015.

– Jag blir jättelätt åksjuk och kan inte åka karuseller som snurrar runt ALLS. Inte ens barnkaruseller, haha. Inget som snurrar.

– Jag är även extremt höjdrädd. Var rädd när jag stod högst upp i trappan i huset vi bor i när jag precis hade flyttat in. SÅ höjdrädd är jag.

– Ibland funderar jag på att börja äta lite kött igen efter att ha läst Womensync. Tycker dock att det känns lite äckligt för har inte gjort det på år och dagar. Lääääs den boken tjejer!! Ni kommer förstå er själva så mycket bättre efter det. Och få värdefulla verktyg.

– Min favoritglass är sandwich och min favoritchoklad är Marabou med nötter i.

– Jag gillar inte lösviktsgodis. Gillar bullar, bakverk och choklad så mycket mer och väljer det före godis alla dagar i veckan.

– Jag använder värmeverktyg i mitt hår varje dag. Aja, baja – jag vet! Måste sluta, haha.

– Alla mina tre barn har haft en jättesnabb viktuppgång som bebisar och varit superknubbiga.

– Min man är verkligen min drömman fast ännu bättre. Tänker på det varje dag och blir glad och pirrig. Känns som att någon skapade en man efter mina önskemål som i The Sims typ ;p

– Jag vågar inte tatuera mig mer eftersom att mina tatueringar reagerade sist jag var gravid och ställde sig upp. SÅ obehagligt och äckligt. Kliade massor i dom med. Som att kroppen försökte göra sig av med dom för att vara så ”ren” och bra som möjligt under graviditeten. Kommer säkert våga igen om ett tag men fy vad rädd jag är att det ska bli så igen i framtiden.

– Jag har en senknuta på vänster handled som jag har haft sedan jag gick i fyran. Den syns bara om jag böjer handen framåt.

– Jag har inte använt bh en enda gång sedan jag gjorde mina bröst.

– Älskar saffran och hade kunnat äta det året om. Är ledsen att det bara säljs bakverk med saffran runt jul.

– Mina favoritblommor är hortensia, ranunkel, pioner och rosor.

– Jag plockar aldrig undan dammsugaren utan den ligger typ alltid framme mitt på golvet någonstans i huset. Tror att anledningen till detta är att jag dammsuger i princip varje dag och då känns det onödigt, haha.

Kommentarer

  1. Anne

    Föda på rygg är den ställning där barnmorskan har bäst överblick, men för bebisen blir det en liten uppförsbacke. Jag har fött första och möjligen tredje barnet på rygg. Fjärde barnet i knästående, det kändes lättare.

  2. Sara

    Fint att du känner så för din man. Min man är också min drömman sen start men såhär 10 år senare kan jag nog ändå medge att vissa saker stör jag mig på 😝 Så älskar honom till döds men blir ändå galen på honom ibland haha.

  3. H

    Tyckte det lät konstigt att det ska ovanligt att föda på rygg, så var tvungen att googla, en av de första träffar man får upp…”Den vanligaste förlossningsställningen i Sverige är också numera ett “modifierat ryggläge”, det vill säga att man halvsitter i sängen, bakåtlutad. Anledningen till det anses vara att barnmorskan då har god uppsikt och lättare kan guida kvinnan som föder”
    Men är kanske olika vanligt I olika delar AB landet.

  4. Carolina

    Jag födde också på rygg, kändes mest naturligt och bekvämt tyckte jag 😃 Jag är helt med dig om att äta kött! Jag har läst så mycket fördelar om det!

  5. Riha

    En kanske konstig fråga men så städnarkoman som man är undrar jag hur ofta ni spolar av altanen ute? Jag blir tokig av hur mycket pollen och skiten som samlas typ varje dag.

  6. Nicole

    Jag visste inte att det var superovanligt att föda på rygg 😛 jag har också fött tre barn liggandes på rygg, tror inte det är så ovanligt? 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish