Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Blandat

– Köpt en så fin hylla som jag tänkte ha massor med färska örter på! Och lite smått i blåvitt som jag ska stoppa ner dessa örter i. Fler krukor behövs såklart men tror att jag har en del hemma. Fraktade hem allt i bilen tillsammans med min bästa vän och det tog oss evigheter att förstå hur vi skulle lyckas få in möbeln i bilen, haha. Märks att man är ”beroende” av en man i sådana situationer. Har typ aldrig behövt köra Tetris i bilen själv. Men vill man så kan man 😉

– Gjorde våfflor här hemma här om dagen och det är ju så gott! Och mysigt att göra tillsammans!? Jolie hjälpte till att blanda ihop smeten. Vi åt det som efterrätt då jag tycker att både våfflor och pannkakor är mer efterrätt än mat. Lyxade med både hallon och hjortonsylt, mhmm.

– På tal om våfflor så besökte jag och min bästis ett så mysigt ställe med mängder av trädgårdsrelaterat en bit utanför stan. Där åt vi var sin våffla med =) Så mysigt! Och ni som frågar om jag aldrig läcker bröstmjölk.. Nej, jag gör typ aldrig det men just den dagen skulle jag såklart göra det. Så i bilen på väg dit fick jag världens mjölkfläck på ena tutten, haha. Bjuder på den ;p tur jag kunde täcka över det med håret och byta om direkt jag kom hem! Tycker att det blir bättre och bättre med amningen för varje månad och vet att jag inte ens kommer känna eller märka att jag ammar förutom just när jag ammar när bebbe är runt året. Har alltid tyckt att amningen är som mest enkel efter att barnen fyllt ett år just för att det plötsligt inte märks alls för mig att jag har mjölk över huvud taget då. Har hunnit bli så stabiliserat.

– Jolie plockade en bukett till mig när hon precis kom tillbaka till mammaveckan! Älskade unge. Barnen är så hjälpsamma och snälla så jag vet inte vad. Är verkligen bortskämd med hur enkla stora barn jag har. Inga bråk, utbrott osv osv. Sista tiden har varit så otroligt lugn ovh behaglig. Dom är inte jobbiga för fem öre när det kommer till något alls.

– Bland det mysigaste jag vet är att åka runt på olika loppisar och jag fastnade som tusan för dessa fantastiska tallrikar nedan. Dom vita, stora! Kändes dock sjukt onödigt då vi redan har enorma mängder med porslin i skåpen. Kan dock inte sluta tänka på dom så om dom finns kvar kanske jag måste slå till ändå nu i veckan. Har så tur att min bästa vän tycker sådana här rundor är lika roliga som jag. Så vi åker tillsammans då och då.

– Jason hade ju skolavslutning igår och tänk att han börjar tvåan till hösten!? Han var så stilig dagen till ära =)

– Har äntligen beställt en pump till min foundation. Älskar denna från MAC men älskar inte sättet man får ut produkt ur förpackning på. Nu kan jag äntligen älska det med, hehe.

– Har tränat varje dag denna vecka. Dock bara 40-45 minuter per dag. Kan ändå tycka att dom passen är dom bästa!? Hur som helst så är målet att ta sig iväg VARJE dag när vi är på hemmaplan i sommar. Jag älskar känslan under och efter ett pass. Börjar känna mig mer och mer som mig själv kroppsligt efter graviditeten och det är jag så glad över. Mår bra av det.

– Kenzo växer så att det knakar och storlek 80 börjar plötsligt bli riktigt tight. Hur ÄR det möjligt? Han är ju inte bara lång utan stor i kroppen med. 74 kanske passar på längden men det blir som ett korvskinn på honom ;p Finaste farmor var förbi med tre nya pyjamaser i 92 och jag vet att det bara är en tidsfråga innan även dom känns tighta, haha.. Nej, men han kanske kan ha den storleken till sen höst/tidig vinter om vi har tur. Just nu har han 86.

– Besökte en lekpark tidigare i veckan och både jag och mannen sa att vi måste göra detta med barnen oftare. När det är fint väder ute så är det faktiskt väldigt mysigt. Blir ett mission denna sommar att besöka alla Umeås roligare lekparker. Vi har ändå ett gäng stora äventyrsparker här.

Kommentarer

  1. En läsare

    hur ser dina träningsscheman ut? 😊 har för mig från tidigare inlägg att du mest tränar ben och mage?

  2. S

    Min son på 2.5 år har stl 92 😂 Och min dotter på 8 månader har 62/68. Sån otrolig skillnad det kan vara då haha! Men Kenzo kommer säkert växa långsammare under en period sen och ha samma storlek länge istället ☺️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish