Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Barnfritt dygn

Tänkte berätta lite om mitt första barnfria dygn sedan bebbe föddes. Egentligen tycker jag att det känns liiiite för tidigt men vet också att det gör gott för mig att vara iväg och bara få VILA helt utan barn. Är ju extremt intensivt att ha en liten bebis! Har ju också en man som är borta en del och speciellt nu på sommaren när det är fiskesäsong. Och då känns det viktigt att ge avlastning till mig med.

Hur hade allt gått då? Jo, jättebra. För bebbe och pappa gick allt som på räls men hade inte förväntat mig något annat heller då dom är bästisar och umgås dygnet runt redan som det är. Så dom har koll på varandra och vad som fungerar och inte. Var lite, lite nervös över natten då jag har tagit alla nätter hittills men även det gick typ för bra (!!) och bebbe hade haft två uppvak där han inte ens hade behövt äta utan där han hade somnat om på fem minuter varje gång. Superpappa och superbebbe. Är så stolt över dom! Gör mig så trygg inför framtida nätter på bortaplan.

För min del gick allt också superbra! Fick pumpa mjölk typ var tredje timme och det enda problemet som uppstod var att alla mjölk”kanaler” inte blev helt tömda. Tycker att det är nära inpå omöjligt oavsett vilken pump man har. Vissa kanaler i brösten behöver man helt enkelt bebisen till, hehe. Men ja, det gick bra och jag lyckade lätta på trycket tillräckligt mycket iallafall.

Känslomässigt så gick det hur bra som helst dagtid MEN på kvällen och natten när vi väl landade i sängen så kände jag att något fattades mig = min lilla bebis. Han känns ju på många sätt som en kroppsdel till mig just nu. Det är inga problem att vara borta hela dagar men just nattetid blev det lite ängsligt. Men som sagt, han är ju bara fem månader och jag är ju en väldigt ”mammig” mamma när jag har ett så litet barn. Blir mycket mer chill när dom blir äldre och kan utan problem vara ifrån mina stora barn i en vecka men var precis likadan när dom var bebisar.

Men summa summarum så gick allt lika bra som förväntat och det kommer helt klart bli fler barnfria nätter för min del inom kort.

En bildbomb: 

Kommentarer

  1. Mia

    Vad skönt med paus från vardagen. Det behöver dom flesta. Varmt och sol i stockholm. Vi njuter av kvällarna och äter ute. Ha det fint. kramis. 😊🌞

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish