Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Tisdag

Hej fina ni och förlåt för dålig update!

Livet går i ett och denna vecka är det så mycket med skolavslutning, lediga barn osv osv. Igår var det fuuuull rullians med bland annat läkarbesök för båda stora kidsen och Jolie skulle bland annat sätta om sitt gips på tummen då svullnaden äntligen gått ner sig. Hon ska ha gipset i två veckor till och direkt det blir minsta blött så måste vi såklart byta ut det. Blir rätt struligt att hålla det torrt då det sitter på vänster tumme och hon är just vänsterhänt.

Idag har min stora kille skolavslutning och efter det väntar ett långt sommarlov. Igår hade vi ett litet möte med hans lärare nu innan sommaren. Han börjar liksom tvåan till hösten! Sjukt.. Ska iallafall bli så mysigt att ha barnen hemma och verkligen få kvalitetstid tillsammans. Märker ju med årens gång att jag får mindre och mindre tid med dom för varje år som går och då blir det extra viktigt att ta vara på dagarna som vi faktiskt har. Som är här och nu. Något jag tränar på varje dag är faktiskt att vara mer i nuet vilket många gånger kan vara väldigt svårt. Är så taggad på allt som ligger framför och ser fram emot allt som komma skall vilket ibland gör att jag nästan glömmer att vi lever NU. Så detta blir min vänliga (men bestämda;)) påminnelse till er alla att bara sakta ner och se just denna dag. För den kommer aldrig tillbaka.

Idag står (förutom skolavslutning) jobb, gym och kvällsmys hos bästa vänner på schemat. Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Lite bilder från tiden nu på slutet: 

Där hade ni lite osedda bilder från min kamerarulle på mat och bebis, hehe =) Och produkterna på sista bilden har jag alltid med mig när jag reser. Ögonpads (kan man översätta så till svenska från eyepatches, haha) och den där lermasken. Tipsar varmt om båda!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish