Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Just nu:

Inlägget innehåller reklam för Switch Nails 

– Planterar som en galning och är nästan klar med alla krukor på altanen. Blev så bra! Dock körde jag på en snål variant i år och bestämde mig för att köpa det billigaste jag kunde hitta istället för dyra olivträd som tidigare, haha. Känns så ovärt att köpa massor som ändå dör till hösten och aldrig kommer tillbaka. Då lägger jag hellre pengar på något jag kan sätta ner i jorden.

– Minns ni dom där naglarna jag pratade om tidigare? 30 naglar för 249:- och med min kod gabriella20 får ni 20% rabatt på hela sortimentet. Perfekt om man vill ha fina naglar men kanske inte kan eller vill besöka salong. Rekommenderar starkt! Ni hittar hemsidan HÄR.

– Har shoppat i butik till både mig och barnen och det är ju något som aldrig händer vanligtvis typ. Men så kul att hitta lite! Åhléns hade upp till 50% på mängder med fina plagg till dom små så passade på. Till mig själv köpte jag så snygga shorts och bastoppar + en klänning på ZARA. Tycker att det är så svårt att hitta dom perfekta jeansshortsen men gjorde verkligen det nu.

Processed with VSCO with a9 preset

Tyckte det var så gulligt att ett av plaggen jag köpte till Jolie faktiskt hette Jolie, hehe./Töntig mamma 

– Och ett till inköp som jag måste visa er är denna nedan. Såg en liknande på Dollar Store men köpte den aldrig för att sedan tänka på den varje dag. Detta var ett par veckor sedan. När jag återvände enbart för att köpa just den så var den såklart slut. Fann denna på Coop och blev superglad såklart =)

– Dricker min chokladsmoothie för glatta livet. Den är så galet god. Har fått sådana cravings på den så det är inte klokt.

– Visste ni att jag ogillar alla typer av lakrits men älskar glass med saltlakrits? Det är så jäkla gott. Har letat efter denna och hittade den till slut på macken. Avnjöt i bilen, mhmm.

– Vi har ett så bråkigt vattenlås här hemma i köket och nu kommer vi förmodligen att behöva byta hela blandaren. Så jäkla segt. Så det ska jag kika runt på nu i dagarna. Är ju väldigt störande när diskmaskinen inte startar när man VILL att den ska starta och man påminns genast om hur man tar sådana bekvämligheter väldigt mycket för givet. Detta har strulat under en rätt så lång tid men nu är det verkligen på bristningsgränsen.

– Och alltså.. Borta bra men hemma bäst! Har ju varit ifrån lite i helgen! Mer om det sen! Njutet igår var iallafall totalt och att få storstäda hela huset medan mannen var och tränade på kvällen och barnen sov var en dröm, haha. Gick runt i lugn och ro, dammsög, plockade, torkade, skurade och bara njöt av att vara i just mitt hem. Idag ska det renbäddas och sen ska jag duscha. Ultimata lyxen enligt mig, haha. Att ha städat, renbäddat och få krypa ner i sängen som nyduschad. Åh, ryser av behag av bara tanken.

Kommentarer

  1. Camilla Svensson

    Kan du göra ett inlägg med Zara-kläderna?
    kanske hur de ser ut på, priser osv. Hade uppskattat det och helst NU 🙈

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish