Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

20% på utvald hudvård hos Skincity

Inlägget är betald reklam för Skincity

Som ni redan vet så älskar jag Skincity och har beställt hudvård därifrån så länge jag kan minnas! Älskar ju att testa nytt inom hudvård med och hitta nya favoriter. Det är sjukt hur just hudvård med åren har blivit ett intresse hos mig!? Det trodde jag aldrig för typ sju år sedan när jag stod och tvättade ansiktet med tvål och vatten var och varannan dag, haha.

Älskar också att pyssla om mig själv lite extra och ta mig en egenstund på kvällarna. Hudvård gör ju detta möjligt. Bästa jag vet är att låsa in mig på kvällen, ta fram produkter och bara rå om mig själv i en kvart. Känns som en vardagslyx som både hjälper en att stressa ner och gör en mer välmående.

Just nu har Skincity 20% på Summer Skin Essentials! Produkter som ger extra glow och fukt! Hur bra!? Klicka HÄR för att komma till hemsidan och se vilka produkter detta gäller. Här nedan visar jag mina favoriter som erbjudandet gäller på!

Först ut idag så har vi denna multiprodukt som funkar som både fuktkräm, highlighter och glowprimer! Sedan första gången jag testade denna så har jag avgudat den. Den är fantastisk med stort F. Den återfuktar och stärker hudens barriär, jämnar ut fina linjer, ger glow och skimmer och man ser SÅ fräsch ut. Tips, tips! Du finner den HÄR.

Sedan måste jag tipsa om en toner som jag har haft länge. Har visat denna flera gånger förr med. Återfuktar på djupet och exfolierar med PHA-syra. Lugnar huden ordentligt och passar även mig som är torris. Ni finner den HÄR.

Och så dessa! Dessa måååååste ni ha om ni vaknar upp på morgonen och känner att ni vill ha flow, fukt och lyster. En riktig quickfix som piggar upp huden på nolltid. Återfuktar intensivt och man känner sig verkligen fräsch och ”ny” i ansiktet. Som att man har varit på ansiktsbehandling typ. Innehåller bland annat gurka och grönt te och ni hittar dessa pads HÄR.

På tal om pads så är det nog inte bara jag som är svullen och har mörka ringar under ögonen? Småbarnslivet tar liksom ut sin rätt om man säger så, hehe. Jag har rätt nyligen börjat använda just dessa pads och gillar dom skarpt! Reducerar fina linjer och den mörka färgen under ögonen + gör att svullnaden lägger sig. Innehåller bland annat koffein och min favorit hyaluronsyra. Förvara dessa i kylen så att dom är sådär kalla och härliga när du lägger på dom i ansiktet på morgonen till morgonkaffet. Älskar att ha dessa i min morgonrutin. Känslan av lyx! Ni hittar dom HÄR.

Glöm inte att Skincity just nu har 20% på utvalda produkter och ni kommer till hemsidan HÄR.

Inlägget är betald reklam för Skincity

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish