Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShopping

Städinköp

Vet ju att många av er är lika städgalna som jag så måste visa er mina senaste inköp inom städning ;p Och måste också slå ett slag för Swiffer som jag har kört i en evighet när det kommer till att damma. Nu har för många i min närhet sagt att moppen är lika bra så kunde inte låta bli den och WOW så nöjd jag är. Älskar att den är så enkel och att det är engångs”trasor” till som doftar så gott och gör golvet riktigt rent. Är så satisfying att se hur skitig varje wipe blir när man skurat klart ett rum. Sedan måste jag tipsa om servetterna längst till höger med. Första gången jag köper dessa och dom doftar så gott!

Kommentarer

  1. Mia

    Måste köpa den. Vad dammigt det blir på golvet. Hatar damm. Vad kommer det liksom från. ?Köpte nya sneakers idag. Svarta och vita. Jag är jättenöjd. Från Adidas. Kram och ha det fint. 😊

  2. Maya

    Ha i åtanke att det mesta som luktar gott idag är kemikalier, vilket stör våra hormoner och skadar våra kroppar på flera olika sätt!

    Kram!

  3. Christina

    Älskar också städgrejor!!! Ett tips är Lagerhouse städspray (vit sprayflaska). Luktar timotej och blåklint! Så fräsch! Blir roligt att städa med den! 😉Kram och ha en fin helg! 🥰 /Christina

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish