Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lite från helgen:

– Har hämtat ut en bröstpump på BB här i Umeå för att kunna pumpa ut mycket i taget. Ska ju iväg i helgen och vara borta en hel natt så det lär ju gå åt en del. Sedan tänkte jag att jag lika gärna kan passa på att fylla upp frysen när jag ändå har en sådan här superpump i min ägo för en vecka. Bröstmjölk håller ju rätt så länge om man fryser ner det! Passade också på att köpa smarta påsar på Apoteket att frysa in mjölken i. Kändes för övrigt så konstigt att sitta i väntrummet på BB då jag slungades tillbaka till vintern. Tänk att vi satt där nyss med en nyfödd och nu är det snart ett halvår sedan.

– Jag har tränat men har känt mig sjukt svag. Är ändå glad att jag har varit där och gjort det jag kan trots lägre vikter och inte alls samma energi. Hoppas att den kommer tillbaka snart och vill stanna.

– Har ju tidigare tipsat er om dessa bebisstrumpor från Dollar Store och måste göra det igen! Dom är så billiga, fina och sitter på foten. Har testat strumpor till bebbar från typ aaaaalla butiker man kan tänka sig men just dessa är bäst! Så tips, tips till er som har småbarn. Tydligen ska deras modell för lite större barn också vara riktigt bra fick jag till mig av er när jag postade ministrumporna på min story. Så tipsar om det med och kanske inhandlar ett gäng sådana till Jolie nästa gång jag besöker Dollar Store!

– Barnen har hjälpt mig att rensa sina garderober i helgen och vi fick ihop massor som var för smått som ska raka vägen till loppis. Var faktiskt jättekul att alla var med och rensade, läste storlekarna på plaggen och la ner i rätt påse eller låda. Stolt över mina stora små!

Och på deras rum har en bortglömd växt flyttat in. Hittade den bakom en gardin på en fönsterbräda.

– Alltså Jason och Jolie är så fina med sin bror! Nu har han äntligen kommit in i den där åldern som jag vet att dom har längtat till! Han ger svar, skrattar, busar tillbaka och blir så glad av deras leenden och babbel. Blir helt varm i hjärtat av att se dom tillsammans. MINA BARN <3

– Vi har ju pausat matintroduktion lite då jag upplever att bebbe har strulig mage igen. Vi hade ju en rätt lång period på veckor där han mådde super i magen. Nu när tänder är på gång (gissar jag) så är han knorrig igen och det känns så onödigt att blanda in ytterligare en grej som kan göra det jobbigare. Han fick dock lite fryst mango igen i sin bitnapp i helgen och det var säkerligen skönt mot tandköttet. Hur gjorde ni med matintroduktion? Fick era bebisar ont i magen? Vad var det första ni gav och hur mycket/lite åt dom vid fem-sex månaders ålder? Dela gärna med er! Är så kul att läsa!

– Hittade världens gulligaste minibananer på Ica och sa på riktigt ”åååååh” när jag såg dom för att dom var så söta, haha. En gullig liten skylt till också.

– Måste få skryta lite över min man som är världens bästa och även världens bästa pappa och bonuspappa. Så tacksam och stolt över honom varje dag. Fick lång sovmorgon i helgen, han hade gjort SÅ goda bananpannkakor (godare än dom jag gör, hehe) och jag älskar verkligen att känna mig lite extra ompysslad så blev så glad. Kunde inte ha fått en bättre start på dagen. Älskar honom mest <3

– Vi åt brunch hela familjen ute i helgen och det känns som en riktigt mysig helgtradition. Tror jag ska införa det!? Tänker att vi absolut borde göra det varje helg när vi har dom stora barnen. Blir ju bara två gånger i månaden ändå. Mina barn är rätt kräsna när det kommer till utemat vilket kanske förvånar många! Men detta åt dom och tyckte var supergott. Dom älskar ju broccoli, blomkål, bönor, alla typer av sallad osv men har svårare för mat som barn kanske vanligtvis gillar; pizza, hamburgare, tacos osv. Dom äter det ju ändå men det är inte favoriter. Lite kul ändå ;p

– Min bebis är verkligen mitt lyckopiller. Jag älskar verkligen att spendera tid med honom och han gör så mycket roliga, nya, söta ljud varje dag. Är så otroligt roligt att följa utvecklingen och se allt som händer. Och det går ju SÅ FORT. För fort.

Kommentarer

  1. Ann

    Började med potatis, väl mosad blandat med mycket bröstmjölk så att konsistensen var som yoghurt. Detta gjorde jagfixerings 5-6 mån ålder.

  2. Oet

    Bebis på snart fem månader. Har tagit det väldigt försiktigt och max några bebiskedar om dagen i ett par veckor. Hennes nyfikenhet har fått styra. Inte fått ont i magen än. Hon får smaka av det vi äter. Mosar och tillsätter lite vätska om det är för fast konsistens. Hon har tyckt om allt jag gett hittills och nu gapar hon stort när jag kommer med skeden. Potatismos, avokado, äggröra, yoghurt, pasta med sås, frukt.. Helammar fortfarande och tänker fortsätta så länge hon vill.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish