Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Tillbaka med ny energi

Hej på er finisar!

Hoppas att allt är bra med er. Hade en så himla bra dag igår. Hanns med mycket och var väldigt välmående och ostressad hela dagen:

– Tränade i en timme. Det gör verkligen aaaallt för min stress och eventuell ångest. Jag mår så bra och är helt lugn i både kropp och skalle resten av dagen. Som terapi och medicin tillsammans.

– Var på ett läkarbesök.

– Fixade mina bryn och gjorde en spraytan. Jag använder ju vanligtvis alltid brun utan sol och har gjort i många år som ni vet. Men igår unnade jag mig för andra gången i år.

– Jobbade!

– Min fina svärmor var förbi oss och gosade med bebbe + hade med sig sååå fina blommor till mig! Älskar henne, hon är så snäll.

– Lagade god middag.

– Spelade spel med mina stora barn! Så jäkla mysigt.

– Igår kväll så skulle min man på middag med sina vänner och han tog med sig lille Kenzo. Jag fick ett sådant ryck och sanerade exakt hela huset, tvättade, plockade, rensade, torkade, skurade, gick ut med soptunnan till vägen då det är tömning nu på morgonen i vårt område osv osv. Efter detta så hann jag med en lång pratstund med mina stora barn i soffan följt av en lång dusch och hudvårdsrutin efter nattning av dom. När pappan kom hem med bebben runt 21.30 så var jag fortfarande pigg och vi bar över vår sovande skatt till sängen, gjorde kvällsfika och bara var. Somnade med ett leende på läpparna igår. Hade en så bra dag i sin helhet.

Vet ni förresten? Jag tänkte på det under gårdagen. Jag var ju på massage i förrgår och resten av dagen var så jäkla jobbig, ångestladdad och bara fel. Jag hade nära till gråt hela dagen helt utan att jag visste varför, kände mig utmattad och allmänt nere. EXAKT samma känsla som sist jag fick massage! Jag har ju väldigt mycket spänningar i axlar och nacke då Kenzo som ni vet väger nästan 10 kg + att jag sover som en krok varje natt då jag liggammar. Så hela kroppen tar ju stryk. Och på något vis blir det som att allt bara släpper när musklerna får slappna av och kroppen blir överväldigad av det = jag får någon form av ångest. Googlade på detta och det verkade vara fler som upplevde att detta händer efter en massage. Sjukt ändå hur allt i kroppen hänger ihop. Kroppen och sinnet har verkligen ett samspel med varandra konstant.

Älskling <3

Min fina, lilla tjej!

Efter barnens kvällsdusch så kröp vi upp i soffan med var sin glass och spelade både Uno och vem där.

Chiapudding intogs igår! Så gott och enkelt. 1 dl mandeömjölk, 1 halv mosad banan, 2 msk chiafrön, vaniljpulver och kanel. In i kylen över natten och toppa sedan med det du gillar.

Ska börja använda denna gua sha i min rutin på kvällarna. Jag läste att den aktiverar huden och cellförnyelse, förbättrar hudstrukturen och ger lyster. Har ni använt? Vad tycker ni? Är det skillnad på dom billiga och dom som kostar lite mer?

Har ätit tacos till lunch hela veckan i olika varianter. Så gott! När jag var singel och ensam så åt jag ju det varje kväll i princip. Så enkelt att slänga ihop, mättande och bra för kroppen.

Jason är så kreativ! Han hade pärlat ett bankkort och små pengar på fritids. Båda mina barn är så påhittiga när det kommer till pyssel av alla dess slag.

Åt fyra glassar igår! Dessa + en glassbåt. Är svårt att låta bli när vi har handlat hos glassbilen + att Kenzos farmor tog med sig glass med, haha. Måste säga att den övre är en STOR favorit. Föråt mig på den både förrförra och förra året med. Den är så så god! Så tråkigt att man måste köpa den i ett storpack med glass och att den inte finns att köpa styckvis.

Dom vackra blommorna som min svärmor kom med! Så himla, himla fina.

Pappa och bebbe på väg till middag med grabbarna. Han hade varit supernöjd i fyra timmar, babblat och skrattat. Världens gladaste bebis har vi!

Önskar er en fin dag! Stor kram/G

Kommentarer

  1. Denise

    Är alltid beredd på ångest fest efter massage, det är verkligen en grej! Så sjukt, men så skönt att få det ur systemet på något vis ❤️

  2. Frida

    Jag går på idrottsmassage en gång i månaden och har gjort i ca 10 års tid. Är yr och helt dränerad efteråt för att alla spänningar släpper, så du är inte ensam. Sen vaknar man upp som en ny människa dagen efter 😍 kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish