Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Gårdagens städning

Alltså gud vad jag städade igår. Helt stresslös var jag dock vilket var så skönt. Tog min tid och bara pysslade om hela huset i min takt. Det är sjukt att jag faktiskt tycker om att städa. Men jag har alltid älskat det tror jag. Älskar att ha rent och fräscht omkring mig och upplever att jag mår så mycket bättre då. Och att få krypa ned nyduschad igår i krispiga lakan är den bästa känslan jag vet. Njöt så mycket när det var dags att sova.

Blev så rent och fint! Nästa städprojekt blir att tvätta alla soffkuddar.

Tipsar varmt om denna! Efter att ha rengjort och skrubbat toan så hällde jag ner en i varje toalettstol. Så tillfredsställande känsla när den bubblar upp till skum, haha.

Fixade i ordning lite bland min hudvård med. Och det ni ser är inte ens alla produkter jag har. Älskar ju att testa nytt och har väldigt stort utbud här hemma av allt som har med serum, rengöring, ansiktsvatten osv att göra.

Före: 

Efter: 

Och på tal om just hudvård så använder jag just nu ampuller från Babor som ska ge fukt. Ampullerna går tydligen in i huden ännu bättre än vad vanliga serum gör. Tycker det är så kul med dessa sjudagars-kurer. Är så lyxigt att få massera in i ansiktet varje kväll.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish