Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

1a juni

Nu är det officiellt sommar eller vad säger ni!?

Har en så tung period just nu med stress och mig själv. Känner mig otillräcklig för mina stora barn, för bebisen, med mitt bolag.. Alltså med allt. Träffade min lillebror igår och fick bara så ont i magen över att jag på riktigt knappt hinner tänka på honom för att det är något hela tiden och att det känns som att dagarna flyger förbi och plötsligt är det natt. Och då är jag fortfarande vaken vid en dator.. Typ. Tar ju inte ut någon mammaledighet alls men är ändå med mitt barn så mycket som om jag vore mammaledig. Samtidigt som jag jobbar. Och då blir det ju halvdant på bägge planen. Jag tar nätterna. Jag har två barn varannan vecka som går i skolan och förskolan och efter 16 så lagar vi middag, sedan är det fotboll/vänner/aktiviteter och jag hinner knappt se dom. Tror inte att dom klagar då dom verkar hur glada som helst MEN MIN känsla är bara att jag är sämst, inte räcker till, är otillräcklig och inte kan vara 100% överallt. Och det bryter på något sätt ner mig. Är så trött på att känna såhär men tror det krävs väldigt mycket för att jag inte ska göra det. Ett helt annat synsätt och andra förväntningar på mig själv. Jag vet iallafall att det är ett problem och att jag behöver jobba på det. Sedan vet jag inte hur men det blir väl nästa steg.

Några bilder från glassbilens besök igår =) Nu är det riktigt fullt i frysen.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Louise Persson

    Försök ta en paus med företaget och var helt föräldraledig. Prioritera om med ekonomin så fixar du det ❤️

  2. Linn

    Förstår att du behöver hålla igång ditt företag, men du kanske kan ta någon dag per vecka helt ledigt?
    Sen hade det kanske varit bra att få stöd av en psykolog kring stresshantering, prioriterar mm? Var rädd om dig ❤️

  3. Mia

    Men om du känner så unna dej någon tid helt ledig. Hälsan och familjen är ju viktig. Alla behöver vi ju ha semester och koppla bort från allt. Ha en fin juni. Hoppas vi får varmt och mycket sol. kramis. 🌞

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish