Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Sista maj

Hej på er!

Redan sista maj och onsdag! Hur mår ni? Jag mår bra! Hade en hemsk dag igår med min mage. Halsbränna, kramper osv. Usch! Kände mig typ magsjuk och helt sänkt. Blev bättre mot eftermiddagen och tog mig till och med iväg till gymmet på kvällen.

Idag ska jag på massage då jag som ni vet har sådana problem med nacke och axlar efter allt bärande av bebben. Sedan står jobb på schemat och inte så mycket mer än så.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

En liten glimt från sovrummet!

Haha, såhär stor är han alltså nu! Känns som att jag bär runt på en ettåring typ.

Min älskade, älskade pojke! Klickade hem lite kläder till honom igår! Han växer ju så.jäkla.fort.

Blev tacos till middag!

Och innan det hann vi med en storhandling hela familjen.

Myste runt i morgonrock igår under förmiddagen. Tacksam för att kunna jobba hemifrån <3

Detta kan ju vara den värsta delen med att tvätta och tvätthantering. Vet inte hur många gånger jag har tänkt att jag ska ge bort alla strumpor vi har och köpa EXAKT likadana till mig och mannen och exakt likadana till barnen. För enkelhetens skull. Det värsta jag vet är när strumpor ser likadana ut då dom är exempelvis vita men är i olika modeller och storlekar.

Leker med en ny leksak! Aaallt ska in i munnen.

Stolt över mig själv att jag tog mig iväg! Behövde verkligen det. Blir som en ny människa efter en timme på gymmet.

Kommentarer

  1. Amy

    Jag och sambon har samma strl på fötterna och har helt gått över till svarta och vita strumpor, ankel och hel modell. Slänger bara allt i en korg så får man ta det man vill ha. Får vi barn nån gång får det bli en färg för varje strl kommer bli knäpp annars haha

  2. Sandra

    tips ang. tvätt av strumpor är att ha en tvättpåse till varje familjemedlem som man slänger smutsiga strumpor i. sen är det bara att tvätta och så slipper man sortera mellan allas strumpor😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish