Gabriella Joss Gabriella Joss
Dagens frågaOkategoriserade

Frågor och svar

Här kommer lite frågor och svar från kommentarsfältet nu på slutet:

Hur ofta unnar du dig godsaker när du ammar? Nånting varje dag eller flera olika godsaker varje dag? Här blir det nåt gott varje dag för att hålla energi!

Har unnat mig exakt varje dag mer eller mindre. Blir dock ändring denna vecka då min mage mår så dåligt av både socker och gluten. Orkar inte ha det så mer nu! Har inte lyckats ta tag i det sedan Kenzo föddes då jag varit SÅ sugen. Denna vecka kör vi dock tillsammans, jag och mannen  – vilket gör det så mycket enklare att låta bli. Så nu är jag tillbaka till ”striktare” mat och tänkte unna mig socker osv en dag i veckan. Man ska ju äta för själen med men när kroppen börjar säga ifrån med svullen och ond mage, hjärndimma, mer trötthet, halsbränna så är det ändå dags att fundera lite på vad som äts och inte äts.

Bygger hus just nu – i en historiskt ofördelaktig tid… Skrev kontrakt 2021, dvs innan kriget bröt ut. Nu är det som det är och vi ser ändå fram emot att få flytta in till hösten.
Skulle så gärna vilja läsa om dina idéer, planer och tankar på hur du skulle vilja ha det i ett nytt hus! Har du lust att dela dem med oss? 🙂

Men åh, jag förstår det.. Är ju typ sämsta tiden att bygga nu om man pratar rent ekonomiskt, Hoppas att det går bra och jag förstår att ni längtar till inflyttning! Är en magisk känsla att få kliva in i SITT nybyggda hus. Wow så kul! Jag kan absolut skriva ett inlägg om det men kort skrivet så drömmer jag om ett vitt hus som är något större. Kanske 200 kvm? Svarta fönster, dörrar, svarta detaljer invändigt, Andra val när det kommer till kakel, klinker.., större badrum och tvättstuga med två maskiner och mer förvaring.. mer förvaring i allmänhet! Annan uppvärmningsvariant. Annan färg på kök. Det jag tänkte ta med mig från detta hus är: 1. öppen planlösning, 2. ljust enstavsgolv i trä (älskar!), 3. högt i tak, 4. Inga överskåp i köket (ger känslan av luftigt och större yta).

Åh vad fint det kommer bli! Är det invisalign? Hur mycket kostade det för dig och hur länge ska du ha skenorna totalt? 🙂

Ja precis! Det har kostat 65.000:- för mig och jag har betalat klart det. Betalade lite i månaden under tiden som jag skulle ha den. Nu har det dragit ut på tiden för mig då jag inte kunde ha den i som gravid då jag mådde så illa av den. Skulle ha den i ett år men lär ha haft den i över två år till och från när jag är klar, haha. Har 22 veckor kvar nu.

Var kommer rislamporna på altanen ifrån?

RUSTA!

Var kommer tofflorna från?

Nelly! =) Men finns liknande lite här och där.

var köpte du solstolen?

Ö&B!

Var köper du dina cykelbyxor med hög midja? 🙂

Aimn och Shein! =)

Två bilder från gårdagens middag och gårdagens morsdagspresenter. Jag är ju en person som man inte kan köpa något till typ ;p Jag köper ju allt jag vill ha själv direkt jag känner att jag vill ha något. Att få fransar och min brun utan sol spray (nödvändigheter)+ mina favoritblommor var absolut det finaste jag kunnat få när det kommer till materiella ting <3 Blev så glad. Och känns så fint att min man känner mig så bra nu efter två år och vet vad jag använder och gillar. Det är ändå stort 😉 Nu är det ganska precis två år sedan vi träffades. Sjukt att vi har hunnit med så mycket på denna korta tid.

Kommentarer

  1. Anna

    Gillar frågor- och svarinläggen 🥰 Menar på riktigt inget illa nu, men snälla, tänk över det där med att handla från Shein och liknande ställen som uppmuntrar till konsumtionshets. Om inte för miljön och klimatets skull, så för att inte stödja de arbetsförhållanden som människorna har. Och ytterligare en anledning att avstå är mängden kemikalier som visat sig finnas i många av kläderna. Vi måste vara rädda både om vår planet och om varandra och oss själva och många av oss har nog möjligheten att betala lite mer pengar för att undvika att stötta något med så många sociala och miljömässiga nackdelar 🙁 Med det sagt, tack för en fin blogg!

  2. Moggi

    Tycker att det är jättesvårt att välja just kakel och klinker! Det ska ju helst sitta där i typ 30 år så det gäller att tänka till ordentligt. Och så finns det ju så galet mycket att välja mellan! Har redan ändrat mig typ 50 gånger… Några tips så här med facit i hand? Vad har hållit i längden och vad har du ”tröttnat” på?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish