Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Amsterdam

Inlägget innehåller reklam för Joolz

Hej fina ni och god morgon!

Hoppas att allt är bra med er! Vi mår toppen och är äntligen hemma, relativt utvilade och peppade på en ny vecka. Idag står frisörbesök på schemat för mig! Behövs verkligen då min utväxt är lång, håret är åt det orangea hållet och allmänt slitet och ovårdat. L Ä N G T A R. Har lite annat smått planerat under förmiddagen innan det är dags för hårfixet så pappan tar mini till BVC för femmånaderskontroll! Ska bli så roligt att höra hur mycket han väger och hur lång han är efteråt.

Vi kom hem från Amsterdam nu i helgen och vi var främst där för ett samarbete som jag gör ihop med barnvagnsmärket Joolz och deras resevagn. Tänker att jag reklammarkerar detta inlägg för säkerhets skull då vagnen syns i så många bilder. Så detta är alltså inte på något vis ett köpt inlägg MEN jag jobbar ju med dom och resan var främst därav och därför känns det bäst så.

Annars var det mors dag igår och jag blev bortskämd hela dagen med frukost, lunch, middag, kvällsfika. Blommor, små presenter, massage. En väldigt fin dag fick jag helt enkelt. Är tacksam!

Lite bilder från resan kommer här! Och fler kommer senare idag då det blev en del:

Blev en hel del sådana här pommes! Känns som att vi aldrig åt något ordentligt utan mest små-åt lite här och där.

Paus i solen!

Köpte en sådan här stroopwaffle och den var fantastiskt god!

Pappa och son <3

ÄLSKLING! Vi åkte spårvagn mellan stan och hotellet. Hade ett hotell en bit utanför för att få lite lugn mellan allt jobb och strosande. Skönt att landa någonstans som inte är mitt i smeten.

Så mycket roliga skyltfönster!

Och vackra blommor!

Min käre make som älskar godis unnade sig en del sådant med all rätt. Jag är ju ingen godisråtta men dom hade en del godisaffärer som var enorma!

En till liten paus i solen.

Jag hann fylla 28 år där mitt i allt också. Vi tänkte egentligen lägga resan längre fram för att kunna fira mig men arbetsmässigt och med våra veckor med/utan stora barnen så föll det sig bättre just förra veckan. Passade på att äta pizza till middag den kvällen som jag fyllde år.

En till våffla!

Så vackert!

Så intressant kultur i Amsterdam. Att så mycket som är olagligt här hemma i Sverige är helt lagligt där. Ändå har dom så låg kriminalitet och staden känns SÅ trygg att promenera runt i. Fantastiskt trevliga människor, varm, härlig stämning! Alla log och var så trevliga, erbjöd plats att sitta då vi hade en bebis. En kvinna cyklade förbi och sa att jag och mannen var ett sjukt snyggt par. Alltså ja.. Människorna skiljer sig så mycket från oss svenskar och hela stämningen är bara.. varmare? Vi hade ju bebis med oss så gick aldrig in i någon ”coffee shop” som det kallas men kikade in för att se hur det ser ut. Kändes helt ärligt för mig som svensk SÅ konstigt att folk sitter och röker mitt på ljusa dagen och det är helt lagligt!? Men väldigt intressant hur stor skillnad det är från här i Sverige.

Vackra blommor!

Åt på Maoz som finns i Barcelona med och som jag alltid käkar på när jag är där. Falafel som är SÅ god. Dock var den som någon av er skrev mycket bättre i Barcelona men gick helt klart ner även i Amsterdam.

Här promenerade vi från spårvagnen till hotellet. Så fint! Och den vägen tog oss kanske 10 minuter att gå. Träffade flera SÅ vänliga människor längs vägen och alla var så hjälpsamma, snälla, omtänksamma. Som sagt, helt annan stämning och vibe än i Sverige. Upplever vårt folk här hemma som väldigt kalla och ”otrevliga” jämfört med i Amsterdam. Var helt chockad över hur vänliga alla var, haha. Ska sluta tjata om det nu ;p

Hur fint!?

Pappa och bebbe <3

<3 Inbäddad i filt i vagnen. Kenzo var en stjärna hela resan. Han visade inte minsta missnöje alls varken under resorna dit och tillbaka eller där. Han var missnöjd fem minuter när flyget började köra en av gångerna på grund av övertrött men annars gjorde han inte ett enda missnöjt ljud. Är både chockad och imponerad. Han fyllde fem månader när vi var där!

Så fina och annorlunda hus mot vad jag har sett tidigare!

Testade en sådan här och gillade faktiskt inte. Alldeles för sött för min smak. Och ”bollarna” som smällde i munnen var också så sötsliskiga.

Så vacker stad!

Önskar er en fin dag! Stor kram/G

Kommentarer

  1. Mia

    Men vad glad jag blir att folk var öppna och trevliga. Så mycket roligare då. Vad fina bilder. Kul att få se lite av Amsterdam. Kram. 😊😇

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish