Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Utefix igen

Fortsätter sakta men säkert att pyssla på utomhus och det blir allt finare. När vi kommer hem så ska det fixas färdigt för att vi sedan ska kunna njuuuuta här ute hela sommaren lång! Planterade lite med barnen i ett par krukor förra veckan. Ska fylla resten av krukorna nu till veckan. Ska också sätta ner mer smultron längs ”skogen” vid tomtgränsen (dom från förra året är tillbaka i år, wihoo) + sätta ner jordgubbar i en stor pallkrage.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler