Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

TRE

– Vi var på Net on net för ett tag sedan och medan vi väntade på att få hjälp i kundtjänsten så ritade barnen var sin liten figur. Tyckte att dom var så söta så jag var tvungen att fota.

– Drömmer ofta om att bygga nytt hus men som ekonmin i världen ser ut just nu så är det verkligen inte rätt läge. Men om några år kanske? Är så nöjd med vårt hem men drömmer mig ändå bort alldeles för ofta och har så mycket idéer, planer och tankar på hur jag skulle vilja ha det.

– Haha, kolla på vår bebis!?!? Älsklingen! SÅ fascinerad över clownen i taket på Ica Maxi som snurrade runt. Han stirrade på den i säkert fem minuter och vill komma närmre. Det ordnade såklart pappa.

Kommentarer

  1. Moggi

    Bygger hus just nu – i en historiskt ofördelaktig tid… Skrev kontrakt 2021, dvs innan kriget bröt ut. Nu är det som det är och vi ser ändå fram emot att få flytta in till hösten.
    Skulle så gärna vilja läsa om dina idéer, planer och tankar på hur du skulle vilja ha det i ett nytt hus! Har du lust att dela dem med oss? 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish