Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tivoli

Förra veckan så åkte jag och barnen på tivoli med bästa vännerna. Gud så glada dom var! I sommar så åker vi på en resa genom Sverige och Norge och då ska vi förmodligen hinna med ett besök på både Gröna Lund och Liseberg. Kan knappt föreställa mig hur glada dom kommer att vara då med tanke på deras lyckorus på detta mindre tivoli som var på besök i Umeå.

Avslutade dagen hemma hos vännerna med hämtmat och mys!

Kommentarer

  1. Hanna

    Hur ofta unnar du dig godsaker när du ammar? Nånting varje dag eller flera olika godsaker varje dag? Här blir det nåt gott varje dag för att hålla energi!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish