Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lite osedda bilder

– Tycker att RUSTA har så mycket fint just nu så blev en sväng dit med hela familjen. Köpte lite smått och gott i inredningsväg, nya flaskor och massor av pepsi max. Jag dricker ju sällan läsk till vardags om jag inte äter ute men på sommaren kan jag tycka att det är så gott med en iskall pepsi eller cola zero. Gärna med lite citron och is, mhmm.

– Kenzo är så jäkla gullig i sina solhattar! Hade med honom på stan för att jag behövde inhandla lite saker och göra lite ärenden. Gullisen! Han låg i babyskyddet, tuggade på sin leksak och klagade inte minsta lilla.

– Fick sådana kvällsliga cravings för ett tag sedan på fryspizza med mozzarella toppad med ruccola. Och så ville jag ha chilibea på sidan! Mannen åkte snällt och handlade och fixade. Åt detta och såg Robinson! Sedan somnade vi båda utan att vi ens hade hunnit borsta tänderna. Tycker det är så mysigt att somna till sådär utan att man planerat att sova. Får lite flashbacks till när vi var nykära och knappt hade någon dygnsrytm utan låg och pratade i sängen tills någon av oss bara däckade. Sedan kom man inte ens ihåg hur eller när man hade somnat när man väl vaknade morgonen därpå ;p

– Mina killar!! <3 <3 <3

– Alltså guuuud vad god denna avokado-shake på bilden nedan är!! TIPS! Har ni inte provat så måste ni. Måste försöka återskapa den här hemma nu i sommar. Tror att det bara är banan, avokado och sötad vaniljmjölk i den. Bjuder på en söt bild på Kenzo från flygplatsen med. Han var så glad i lånevagnen.

–  Jolie växer verkligen in i rollen som storasyster mer och mer för varje dag. Hon leker gärna med Kenzo i hans babygym, visar olika leksaker och babblar med honom. Sjunger för honom gör hon med. Min lilla tjej som inte är så liten längre <3 Så stolt över henne!

– Hur gulliga UV-dräkter!? Smälter när jag tänker på att bebbe ska ha dom i sommar.

– Och sist men inte minst i detta inlägg med osedda bilder så får ni se denna på Jolie bara för att hon är finast i världen!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish