Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Uppsala

Alltså gud vad jag älskar Uppsala! Har haft lite extra kärlek till den staden sedan jag besökte den för första gången för många år sedan. Hade jag inte varit låst med dom stora barnen uppe i Umeå så hade jag helt klart kunnat tänka mig att flytta ner till just Uppsala. Igår var vi där en sväng innan vi åkte till Arlanda för att fördriva lite tid och äta lunch med mannen syster som bor där. Så fint att få ses en sväng!

Kommentarer

  1. Madelene

    Åh, mitt älskade Uppsala. Precis lagom stort, mysigt och med fantastiska miljöer. Flyttade till Stockholm när jag träffade mitt livs kärlek men saknar verkligen min hemstad emellanåt. Åh. Underbara bilder.

  2. Mia

    Vad mysigt ni har det. Hoppas vi får se bilder från Amsterdam. Men ta det lugnt och njut av resan. Hoppas ni får sol med. Kram och ha det bra. 😊🍦🌞

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish