Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Senaste:

– Måste tipsa er om denna städspray! Doftar så gott och jag älskar Cif så blev superglad när jag såg att dom släppt en ny produkt. Städnörd som man är =)

– Haft grillkväll med vänner och hamburgare stod på menyn! Vi har verkligen lovat varandra att grillen ska användas flitigt denna sommar då vi båda ÄLSKAR grillat. Och sommaren är ju så kort så då får man passa på. Bebbe hängde med i selen! Är så tacksam över att vi fått så varma, härliga dagar nu i slutet av maj. Njuter verkligen. 

– Och jag måste också skriva att jag älskar umamidressing. Tips, tips, tips till er som mot förmodan har missat denna. Så god till precis allt! När jag beställer mat på Max så ber jag alltid om att få byta majonäsen i grilloumiburgaren till denna istället. Blir så mycket godare!

– Glassbilen har varit här och vi köpte över 100 små glassar för att fylla upp frysen. Tror att det kommer gå åt som tusan då hela familjen är där och norpar hela tiden, haha. På sommaren har vi faktiskt inte särskilt mycket regler när det kommer till just glass. Barnen kan absolut äta en om dagen!

– Badhuset har besökts och jag unnade mig lite egentid med mina stora små. Gud vad roligt vi hade! Plaskade, badade, åkte olika rutschkanor, bastade och åt pannkakor som avslut. Och innan det så begav vi oss på en tur i butiker. Barnen fick var sin leksak och mamman fick en solstol!

– Älskade Jason blev bortskämt av bonuspappan med extrakontroll till hans PS5 + ett spel som han har önskat sig! Ni skulle ha sett hans lycka. Han var helt lyrisk och studsade runt i butiken. Sedan gick han och hämtade spelet hemma hela dagen och sa ”jag måste bara kolla på det igen, jag blir så glad av att se det”. Han är en sådan duktig, snäll, omtänksam storebror som verkligen förtjänar att skämmas bort med både kärlek och materiella ting. Var så roligt att se hans glädje.

– Kenzo kissade ner sig när vi var hos vännerna och jag hade inget ombyte med. Han fick låna denna söta pyjamas och HUR GULLIG!? Kan inte tänka mig något sötare plagg på bebisar än denna typ av pyjamas, haha. Stackarn har så mycket röda prickar runt munnen då han suger på händerna exakt hela tiden. Smörjer som en galning men hjälper inte jättemycket då händerna som sagt är där jämt!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish