Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Onsdag

Hej på er finisar och god morgon!

Vi befinner oss just nu i Amsterdam och kom hit sent igår kväll. Är så peppad på dessa dagar och vi har bland annat två större jobb planerade + att jag sååååklart vill hinna se staden lite med.

Kenzo var en stjärna både bilresan till Stockholm, på flyget och all tid däremellan. På flyget var han dock jättesur när jag försökte amma honom för att jag ville att han skulle slippa få ont av tryckförändringar. Men nej, han ville absolut INTE ha tutte, haha. Så han satt bara och stirrade in i stolen framför och somnade sedan efter en stund i min famn för att sova hela vägen. Passade på att slumra till lite jag med. Så välbehövligt efter en natt i bil.

Önskar er en fin dag! Stor kram/G

Bjuder på bland dom finaste bilderna jag har sett på min favoritbebis. Älskar ihjäl mig! Han fick ta en lång, härlig dusch med pappa innan det var dags för avresa.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish