Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

17e maj

Inlägget innehåller reklam för Estrid

Min morgon igår började med att jag åkte och köpte bananer efter ett gympass.

Blev bananpannkakor såklart!

Bebisgosade och jobbade hela dagen lång. Känns som att timmarna inte riktigt räckte till igår. Vi är dock ett superteam här hemma när det kommer till just arbete och fördelning. Väldigt tacksamt.

Titta på allt spännande i bilen med pappa!

Ja, jag vet att själva ”handtaget” bör vara uppfällt men jag ammade honom sittandes bredvid precis innan vi åkte och då fäller jag alltid ner det och hänger över honom med tutten. Drog upp det direkt jag kom på att det var fel! Kan också tillägga att jag oftast sitter bredvid honom när vi åker bil med men nu skulle vi hämta barnen och Jason ÄLSKAR att sitta bredvid lillebror så sparade platserna bak åt dom. Han sitter iallafall sällan själv där bak! Hur som helst så sätter sig denna lilla pojke upp i sitt babyskydd direkt han får chansen.. Hur hårt man än spänner fast så kommer han ändå upp såhär. Dags att byta stol som sagt. Bytte åt dom andra barnen rätt tidigt med. Kenzo är just nu 68 cm och väger 9 kg. När har ni bytt stol till era små?

Kenzo älskar sin babysitter däremot! Den är helig här hemma, haha.

Så vackra blommor! Har aldrig snittisar hemma längre på grund av att det är för dyrt nu för tiden.

Gårdagens middag blev rester från grillen, sås, sallad och stekt blomkål, broccoli. Mums!

Måste också passa på att skriva att ni just nu får allt på bilden för 95:- om ni anger koden GABRIELLAJELLY i kassan hos Estrid. Ni får alltså deras populära rak/duschgel helt gratis just nu om ni köpet ett startkit. Tacka mig sen! Jag älskar Estrid och har fått en helt ny upplevelse av rakning sedan jag började använda deras produkter. Hemsida HÄR.

Kommentarer

  1. A

    Älskar din blogg! Har tvillingar födda nästan samtidigt som Kenzo så det är extra intressant att följa er. Undrar var pingvinen i bilen kommer från? Känns som om den skulle kunna rädda våra bilresor när barnen blir uttråkade. Kramar

  2. Josefin

    Jag bytte från babyskyddet när första sonen var ca 6 månader. Nu får några veckor sedan var jag på en föreläsning med NTF som då förespråkade att byta bort babyskyddet så fort barnen vuxit sig tillräckligt stora för den tänkta bakåtvända bilbarnstolen för de är säkrare än babyskydden.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish