Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

HEJ tisdag

Hello på er <3

Hoppas att allt är bra med er.

Jag mår bra men har varit rätt slutkörd nu på slutet på grund av tusen bollar i luften och för mycket på mina axlar. Har bestämt mig för att börja dra lite mer i handbromsen för att orka och överleva. Jag är ju en sådan där person som har en hjärna på högvarv även när jag typ ligger och vilar i sängen. Det är SÅ jäkla jobbigt. Kan liksom aldrig till 100% ligga och bara vara. Är sämst på att vila. Och har alltid varit. Skrev om detta på instagram för ett par dagar sedan och fick så många kommentarer från er som är likadana. Jag har varit såhär hela mitt liv oavsett singel, relation, barn eller inte barn. Det är sjukt tröttsamt att inte kunna stoppa sina egna tankar om allt man borde, ska och det som ligger framför. Min kropp känner typ ingen skillnad längre på positiv pepp när jag blir exalterad eller när jag blir uppstressad. Den reagerar likadant på både och. Så blir jag supertaggad och glad så blir jag också stressad. Så skum känsla..

Kanske dags att börja KBT igen för att komma igång med stresshanteringen på nytt. Hade en så lång period under min graviditet där jag var heeeelt chill och så totalt icke-stressad. Men då var jag ju så otaggad på livet med och mådde bajs. Minns att jag typ tre gånger under tiden som gravid stressade upp mig lite och tänkte varje gång ”oj, var det såhär det kändes att vara jag för ett halvår sedan!?”. Ja, ni som vet ni vet. En vänlig men bestämd påminnelse till mig själv och er andra som känner igen er är idag alltså att dra i handbromsen innan det är för sent. Jag ska bli bättre på att avsätta tid för vila och återhämtning. Och tid off från exakt allt. Även saker som jag är peppad kring och vill göra. Bara för att faktiskt vila. Sedan vet jag att man kan ha ”aktiv” vila med i form av saker som man faktiskt tycker om att göra men det funkar inte för mig ;p Får ändå samma känsla i kroppen. Så kommer från och med nu avsätta tid för passiv vila och andas i en fyrkant så att hjärnan inte har utrymme till tankar.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Somriga känslor när man kan äta sushi i parken och glass till efterrätt!

Kommentarer

  1. Hanna

    healingyoga med inriktning stress har gjort underverk för mig! andas ”rätt” igen, och hitta ett fokus på nuet

  2. Amy

    Jag är just nu sjukskriven för andra gången i mitt liv pga utmattning. Har grava stressproblem, och står i mitt sjukintyg att jag inte under några situationer får utsättas för stress. Tjoho vad kul detta är alltså.
    Klappade ihop fullständigt på jobbet och bara grät och grät för snart en månad sen. Räknar med att bli borta ett tag till vilket även det stressar mig då vår situation på jobbet är allt annat än bra.
    Så ja, dra i handbromsen i tid och gör inte som jag och kör på ännu mer för att prestationsprinsessan i mig skriker du klarar det

  3. Johanna

    Fina fina Du! 💕 Jag kan absolut rekommendera yoga och andningsövningar, jag själv hade fruktansvärt mycket ångest och panik tankar fram tills att jag hitta yogan. Utbildade mig till och med till yogalärare, och mina paniktankar och min ångest är som bortblåst. Det tog såklart tid- ingen som försvann direkt. Men det hjälpte mig MASSOR!! Att vila och varva ner är så OTROLIGT VIKTIGT! Bra att du tar hälsan och ditt mående på allvar ❤️❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish