Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Blandat

– Är det sommar när man drar fram shorts eller? Kanske önsketänkande men återigen GUD så härligt att det är så varmt. Nästan sommarvärme vissa dagar. Älskar det. Och dessa shorts förgyllde dagen lite extra för mig igår då dom är en riktig färgklick.

– Bananpannkakor är seriöst lajf. Jag har fått en sådan craving efter söta frukostar nu på slutet. Vill äta chiapudding, pannkisar eller något annat sött. Har sådana perioder med just frukost och är veeeerkligen en sötperiod just nu. Här nedan ser ni två frukostar nu på slutet. Som ni ser så har jag vaniljkeso på båda! Hett tips om ni inte provat. Det är så gott! Såg att det kommit en liten melliskeso (smak av vanilj) med granola och jordgubbar nu. Ska helt klart testas snart.

– Köpte dessa av en väns dotter som sålde med sin klass och jag skäms nästan att säga att jag tryckte i mig alla chokladbollar på tre dagar helt ensam ;p Helt sjukt men kunde inte låta bli.

– Min eviga följeslagare tvätten är nu invikt i alla skåp för denna gång. Dock överfullt i bägge korgarna i tvättstugan igen. Hur kan det alltid vara en never ending story!? Hur gör folk med fler barn än tre? Så mycket frågor, haha.

– Nya solhattar och en sommarmössa till Kenzo finns nu här hemma. Nu är det bara UV-dräkt som behöver införskaffas så är vi kittade för solen sen.

– Försöker ändå äta så bra mat som möjligt med tanke på alla godsaker jag inte lyckas sluta trycka i mig. Måste verkligen ha med amningen att göra för har aldrig upplevt att jag har så dålig kontroll på mitt sug som jag har just nu. Sötsaker och jag har alltid varit bästisar men brukar alltid kunna köra 80/20 för att jag vet att jag mår bäst av det. Nu kör vi 50/50 typ. Har nästan gett upp om att försöka. Får göra ett nytt försök efter sommaren när Kenzo är äldre och jag har mer stabilitet i hormonerna. Maten här nedan är quinoa, babyspenat, sötpotatis i ugn, broccoli, zucchini och blomkål som är stekt och sås på avokado, citron, vitlök, örtsalt och lite vatten.

– Och på tal om mat! Jag älskar verkligen plockmat. Ser fram emot en lång sommar med massor av gott plock. Ostbrickor, små rätter, mhmmm. Kan inte få nog!

Kommentarer

  1. Malin

    Hehe, en låda chokladbollar på 3 dagar – ingen match ! 😉 Jag är helt galen i chokladbollar. Hur kan det vara så gott ??
    Jag har fem barn, yngsta 1 år och äldsta 10 år och jag undrar också hur i hela världen jag ska hinna göra något annat än fixa tvätten ?! Dessutom hänger jag ut allting på tork och stryker så gott som allt 😅 Underkläder hjälps vi åt att vika och de två äldsta barnen (nästan 9 och 10 år) plockar in sina strykta kläder i skåpen själva ! Kämpa på ☺️

  2. Emma

    Så skönt att någon är ärlig med mängden man äter. Så trött på kollegorna som pratar om att de ätit hela sex rutor avkokad kvällen innan… och man själv trycker i sig 200g själv en kväll utan problem 😅

  3. Sarah

    Tips på en söt, god och ändå nyttig frukost! Gör havregrynsgröt som du blandar ner vaniljprotein i på slutet. Sen toppar du med skivad banan, flytande honung, lite boveteflingor och varm skummad havremjölk. Det är så gott!!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish