Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Några snabba just nu:

– Blir så glad av alla ljusa kvällar just nu! Tränade vid 21-tiden och när jag kom ut från gymmet så var det fortfarande såhär ljust ute. Här uppe i norr har vi ju ljust dygnet runt under ett par veckor sommartid. Jag brukar vanligtvis inte gilla det då jag tycker att det ska vara mörkt på natten men det känns ändå lite pirrigt och härligt detta år!? Är taggad på det då det har varit en så lång, kall och mörk vinter, haha. Så allt ljus vi kan få tar vi tacksamt emot.

– Ska måla om i sovrummet och står mellan dessa två kulörer nedan från Jotun! Här nedan ser ni också hur det ser ut just nu. Vi får väl se om jag kan hålla mig från att måla om under sommaren ;p Tänkte mig ju att det skulle bli ett projekt för hösten men när jag väl har bestämt mig för något så har jag så svårt att vänta.

– Alltså mandelsmör i smoothie! Har ni provat!? Det är så jäkla gott. I denna på bilden hade jag blåbär, jordgubbar, kokosmjölk, passionsfrukt, mandelsmör och banan. Mhmm! Tycker det blir så mycket mer mättande med både kokosmjölk och mandelsmör, tips!

– Något annat snabbt och enkelt jag måste tipsa om i matväg är dessa majs/chiakakor med smör eller färskost + kallrökt lax. Jag är beroende av det. Är så gott med avokado på också men orkade inte ta fram det nu i helgen när jag skulle äta lunch ute på altanen i min ensamhet. Kommer att äta detta måååånga gånger i sommar.

– Kolla dessa bilder på mina två stora barn. Visst är dom.. STORA!? Jag tycker verkligen att dom ser så mycket äldre ut nu än för bara något halvår sedan. Fattar inte att dom har bott i min mage och att jag har fött dom. I höst blir Jason ÅTTA år!? Åtta år sedan jag blev mamma snart alltså. Wow.

– Har börjat med ampuller från Babor i min kvällsrutin för huden. Tänkte att jag kör en av förpackningarna nu denna vecka och ser vad jag tycker. Det är alltså en ampull om dagen i en vecka och alla förpackningar har olika effekt på huden. Blir som en liten kur. Spännande! Läst och hört så mycket gott om just Babor! Ni kan ju gissa vem som googlade ”hur öppnar man ampuller från Babor” i helgen ;p

Kommentarer

  1. Oet

    En fråga. Hur sover din bebis på dagen? Några rutiner? Min dotter är en halv månad yngre än din och fram tills förra veckan sov hon 2 timmar åt gången dagtid. Nu not so much. Jättekrånglig att lägga. OCH får slita ihjäl mig för att få henne att somna om då hon vaknat efter 25-30 min. Får oftast både vagga och amma och med lite tur somnar hon om. Hade inte gjort mig nånting med kortare naps men hon blir såå gnällig pga skittrött. Hon somnar inte i vagn så jag måste vara i sovrummet om jag ska ha en chans. Nätterna är okej än så länge. Vill ha tillbaka min glada bebis! Är noga med att hon inte är uppe mer än två timmar åt gången för mer klarar hon inte och blir ännu mer svårsövd.

    1. S

      Men upplever precis samma just nu! min dotter är född i mitten på januari och har fram sovit 3-4 timmar mitt på dagen vilket varit en dröm! och har der inte blivit så har hon varit för trött. Sen en vecka tillbaka är det max 30 minuter… sån drastisk förändring så snabbt! är det en fas? eller var det den ljuva tiden men lång sammanhängande sömn som var fasen 😅🙈

      1. Elin Josarp

        Min bebis är född i början på januari. De första månaderna, typ 2 så hade jag inga rutiner alls. Vid 3 införde jag mer rutiner, funkat kanon. Min bebis sover ca 1-1,5 h varje vila, sista vilan får hen bara sova 30-40 Min. Sen sover hen hela natten. Rutiner på kvällen är viktigt tycker jag. Eller rutiner överlag är jättebra för barn och vuxna.

  2. Mia

    Jättefina ljusa färger. Jag är sådan att när jag tex ska ändra något hemma vill jag inte vänta utan gör det. Jag är spontan. Ska till dollarstore om några timmar. Vi ska köpa lite och dom har ju bra priser. Ta hand om dej. Kram. 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish