Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Måndag och hej våren

Hej fina ni och hoppas allt är bra med er <3

Jag mår bra. Har haft en fin helg men varit ensam med bebbe då mannen varit iväg och filmat jobb = jag är dödstrött och slutkörd. Har haft en så grinig bebis som 100% håller på att få tänder nu.. Jason fick ju sina första vid fem månader. Kenzo kör liksom in heeeela handen i munnen nu och tuggar, tuggar, tuggar. Och dreglar, haha. Igår fick han lite fryst mango i en sådan där ”bitnapp” och han blev helt besatt av den.

Hur gulligt!? Tycker att sådana här nappar är så jäkla bra! Och man behöver inte vara orolig att dom små ska sätta i halsen.

Vanligtvis är han verkligen världens nöjdaste bebbe men har gått lite i perioder med hur mycket han tuggar på händerna och hur gnällig han är nu på slutet. Jag tror verkligen att en tand kommer att dyka upp inom två veckor. Vi får väl se om jag har rätt =)

Denna vecka blir härlig men intensiv. Vi har supermycket jobb båda två, dom stora barnen kommer tillbaka hem till huset i eftermiddag och dom har två lediga dagar i slutet av veckan utöver helgen. Vill hinna fixa till lite utvändigt nu när det börjar bli varmare, mannen ska fiska och båda ska få till lite gym med utöver jobb och familjeliv. Och så ska ju allt snurra på hemma som vanligt med städning, tvätt, matlagning osv med. Nästa måndag åker vi mot Stockholm för att sedan flyga vidare till Amsterdam. Är så peppad!

Önskar er en fin start på veckan! Stor kram/G

Kommentarer

  1. Emy

    Jättefin bebis och fin napp! Var köpte du nappen? Jag tycker att de flesta är så gräsliga i fula färger men den här var verkligen fin. ☺️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish