Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Frågor nu på slutet:

Men jesus vilka fina tofflor! De ser så himla sköna ut! Vart har du köpt dem? 🥰

Tofflorna från inlägget i torsdags är köpta på SHEIN!

Hej! Väntar själv mitt första barn och har känt och klämt på den här vagnen i butik. Vi funderar också på att åka iväg på en resa under hösten och behöver då en resevagn. Jag undrar hur ni gör med babyskyddet? Kommer ni att ta med er den?

Hej! Har faktiskt inte tänkt på det än! Tror inte vi kommer att ta med något. Har ju rest med Jason och Jolie som bebisar och aldrig tagit med något. Tror vi kommer att promenera mest + åka spårvagn. Vill ju se staden och förväntar mig (hehe) fint väder = mycket vagnpromenader. Sedan är Kenzo typ för stor för babyskydd nu och han tycker inte alls om att sitta där i längre. Har bytt till bakåtvänd stol när barnen har varit cirka fem månader och det är dags att göra det även för min minsting nu. Så i början av juni lär han få sitta i en ”vanlig” bilstol. Skulle vi mot förmodan ta taxi någonstans i Amsterdam så skulle det fungera super om taxin har en sådan. Men ja, jag tror vi kommer att gå och ta spårvagn överallt.

Påtal om något heeelt annat 😅 vi väntar vårt första barn som är beräknad 23 maj. Vad använder du för våtservetter vid typ blöjbyte? Finns ju määängder o välja mellan, tänkte om du har något bra tips på några 😊

Men så roligt, grattis!! <3 Använder inte våtservetter alls utan tvättar av rumpan i handfat eller badkar bara. Med vanligt vatten. Ibland lite babyolja med. Tycker att det är bästa lösningen. Har alltid våtservetter hemma men använder bara det till kladdiga fingrar och att torka av saker hemma typ, hehe. Waterwipes tycker jag annars är bäst OM jag någonsin använder våtservetter på bebberumpa. Kram! =)

Varför har du den rena tvätten i sopsäckar? 🙂

Nämnde ju i ett inlägg förra veckan att jag hade tre sopsäckar med tvätt att vika in i skåp. När jag har tvättat och torkat kläder, påslakan osv så lägger jag i allt i rena sopsäckar. Samlar på mig all rentvätt där och bär sedan upp till övervåningen för att hälla ut på golvet och vika in i skåp. Vi har alla kläder och textiler på övervåningen så blir smidigast så. Istället för att vika allt i tvättstugan och springa upp och ner för trappen 100 gånger.

men är halva utbildningen redan gjord kanske du kan göra klart den utifall att? <3

Kommer säkert att göra klart min mäklarutbildning i framtiden. Jag pausade för att den var på 220% och jag hade två, ibland tre kurser igång samtidigt. Det gick inte ihop i mitt liv med företag, två småbarn och ett hus. Var ensamstående då dessutom. Fick sådana symptom på att krascha i hela kroppen. Kräktes blod, hade kramp i magen, fick grov akne i hela ansiktet. Ingen utbildning i världen är värd min hälsa. Hade absolut klarat det om jag BARA behövde plugga men just nu är jag hemma med en bebis OCH jobbar på samtidigt med att driva företag. Så det är mycket bollar i luften redan som det är. Tycker att huslivet i sig är ett heltidsjobb för övrigt. Alltid något som ska städas, fixas, bytas, byggas, ordnas ;p Kram <3

Två bilder från helgen när jag åt en mysig lunch i parken med en fin vän, hennes vovve och lilla Kenzo såklart. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish