Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er. Blir ett sent inlägg idag men har verkligen inte hunnit. Satt med företagets ekonomi hela förmiddagen och sedan var jag på massage då jag har så himla ont i ryggen och nacken efter allt bärande och all amning. Och allt sittande vid dator med såklart! Tänker mig att jag ska börja gå dit någon gång i veckan. Har ju aldrig fått massage utan alltid gått till naprapat, kiropraktor och osteopat när jag haft problem med kroppen. Men massage var verkligen välbehövligt då många av mina muskler är helt stenhårda och spända just vid axlar och nacke. Slungas tillbaka till tiden när Jolie var en bebis och jag fick magnetröntgas för att jag hade otroligt smärtor i hela ryggen. Tänk vad vi kvinnor får utstå!? Först bära ett barn och sedan ha detta barnet i famnen, amma osv. Klappar mig själv på axeln lite extra idag för är ett sådant jäkla jobb som kroppen har utfört.  Måste för övrigt skriva att massören frågade om jag har skolios så fick lite smått panik. Har ju gått på såååå många behandlingar av ryggen genom livet och aldrig hört det förut. Och då har jag träffat både läkare och naprapater osv. Kan man vara lite naturligt sne i ryggraden eller? Sover lite som en krok varje natt med eftersom att vi samsover så det kanske kan påverka? Bör jag kolla upp eller är det lugnt?

Ska strax äta middag och sedan dra iväg och träna en sväng. Är dock helt slut efter massagen så vi får se hur det går, haha. Visste inte att massage hade sådan effekt men han som utförde den sa att det är bäst att bara vila resten av dagen, dricka mycket vatten och det är vanligt med en urladdning efteråt. Började faktiskt gråta nyss och vet knappt varför så det ingår säkert i det.

Önskar er en fin kväll. Stor kram/G

Gårdagens frulle!

Är ändå glad att jag har en liten hemma och att lekrummet på nedervåningen får leva vidare ett tag till. Hade känts så tråkigt att göra om det rummet då det är så mysigt där inne.

Storhandlade nyttigheter igår.

Och lagade enkel, god och hälsosam middag.

Kenzo testade myspölen och den fick helt klart godkänt. Om ni undrar varför det är vita fläckar på gosedjuren så är det barnen som har borstat deras tänder för längesedan. Har helt glömt att tvätta dom.

Lite ranunkel och brudslöja har fått flytta in i badrummet på övervåningen.

Gott mellis igår. Mandelsmör och äpple är bland det godaste jag vet.

Lyxade lite med dessa igår igen. För goda och tyvärr för dyra med ;p Haha.

Hade sådan huvudvärk igår kväll och det berodde på just stel nacke och spända muskler. Märker verkligen skillnad på den huvudvärken och ”vanlig” huvudvärk. Den sitter i bakhuvudet och gör mig helt illamående. Körde ansiktsmask, pads under ögonen och ett stort glas vatten.

Och blev såklart en grön kvällsmoothie också med massor av spenat. Mums!

Kommentarer

  1. Nicole

    Det hände mig sist jag gick på massage också, att massören frågade om jag har skolios 🙈 vilket jag då inte har. Tror inte att det är någon fara för dig om du inte misstänkt det på något annat sätt.

  2. Linn

    Det är många som har skolios utan att det ger några besvär alls. Ett visst avvikande utseende har de flesta någonstans i kroppen och det är helt normalt. Oftast vill naprapater/kiropraktorer/massörer etc. snabbt sätta en diagnos men det viktiga är ju att man inte har några besvär. Det kan snarare ge mer besvär om man korrigerar något som inte är ett problem. Tycker inte du ska oroa dig över det alls. Det hade varit konstigt om alla hade haft likadana kroppar! <3

  3. Jenny

    Att åka iväg o träna när massagen tagit på låter inte så bra, varför inte följa massörens råd och ta lugnt istället? Ta hand om dig <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish