Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Nya tofflor

Mina gamla tofflor sjöng verkligen på sista versen efter att jag haft som varje dag i typ 1,5 år. Dom var så fläckiga, äckliga och slitna så var dags för ett par nya. Mina gamla var fluffiga och vintriga och dessa känns mer våriga. Så fina!

Kommentarer

  1. Profilbild
    Jag gillar inte familjeliv.se

    Jag kan inte förklara hur dålig familjeliv.se är, när jag skrev om chokladbollens dag så blev jag avstängd från familjeliv.se har blivit avstängd från familjeliv.se tre gånger.

  2. Profilbild
    Mia

    Ser jättesköna ut. Jag funderar på att köpa ny morgonrock. Inte så lätt att hitta. Men det är bara fortsätta leta. Ha en bra dag. 😊 ska kolla inn Hemtex och cubus.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish