Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

God morgon på er!

Hoppas att allt är bra med er! Jag mår bra och är taggad på denna onsdag. Ska jobba, träna, mysa med bebbe, pyssla på här hemma.. Har tre stora, svarta sopsäckar med tvätt att vika bland annat, haha.. Hade såååå ont i magen igår kväll för kan inte sluta äta socker och gluten. Brukar ändå ha sjukt bra disciplin när det kommer till vad jag ska äta och inte men när jag ammar är jag 1. hungrig hela tiden 2. sugen på allt som är sött, bröd osv. Lite som gravidcravings fast nästan värre ;p Igår kväll sa jag dock till mig själv att det verkligen inte är värt det för fem öre. Var så uppblåst och hade verkligen så himla ont. Minns att jag levde i princip ett helt liv så förut. Med svullen, ond mage. Tills jag började testa mig fram och utesluta olika typer av mat och märkte rätt snabbt att jag reagerar starkt på just mat med raffinerat socker och allt som innehåller gluten.

Fick frågan här i kommentarsfältet om jag har problem med min hy fortfarande och faktiskt inte alls! Har haft superfin hy nu senaste månaderna men tror att det kommer smälla till om jag fortsätter att äta som jag gör nu. Magen är verkligen hela kroppens centrum på något vis och påverkar precis allt annat.

Svar på lite fler frågor i kommentarsfältet nu på slutet: 

Vart har du köpt dina snygga utemöbler?

Dom är från Brafab! Tror det heter så!? Är inne på sjätte året med dom och dom är fortfarande lika fina. Bra kvalitet!

Owletsocken! Har du den i basstationen hela dagen när den inte används? Känns lite onödigt att ha den i där när den är färdigladdad på typ 1 tim. Står liksom ingenstans vad man ska göra med socken när den inte används!? Tacksam för svar ☺️

Vår står i sin laddstation hela tiden när den inte används. Vi har den på ett av våra nattduksbord! Känns bara smidigast att ha den så för vet som du skriver inte alls var jag skulle ha den annars =)

Va fin mattan är 🙂 Var har du köpt den? är ute efter någonting liknande till altanen. Kram fina

Mattan på altanen är från ELLOS! Kram kram!

Hur tänker du kring mäklarutbildningen? Är det något som du vill ta upp i framtiden?

Kanske, är ju klar med mer än halva utbildningen och kan hoppa på igen när jag vill! Har dock lite andra företagsidéer som jag tror att vi kommer att köra på till hösten. Som jag tror passar mig och oss bättre.

Har du tips på någon innerblomma som är snygg men samtidigt håller sig lätt vid liv?😀

Tycker att zamiakalla, pillerfikus och monstera är rätt enkla att hålla vid liv. Även elefantöra och gullranka!

Nu ska vi starta dagen här hemma! Önskar er en superfin onsdag. Kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish