Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lite bilder:

Lite bilder som jag inte har lagt upp här inne än kommer här:

Min sovande, älskade skrutt i Norrlandströja. Kan tänka mig att han kommer att älska Norrland något enormt om han ärver sin pappas fiskeintresse. Och det gissar jag på att han kommer då pappsen redan smider planer på när han ska få följa med på sin första fisketur.

Något jag byter rätt ofta är toaborstar. Nu var det dags igen. Köpte på IKEA som vanligt.

Min make tyckte också att vi absolut måste köpa dessa till barnen. Kändes som en bra idé då det lär bli en hel del mat och fika ute i sommar. Gafflarna var ”vassa” vilket jag verkligen ger tumme upp till. Tycker att många bestick till barn i plast är rätt slöa vilket inte funkar toppen alla gånger. Så fina pastelliga färger med! Somriga och man blir glad av att kolla på dom. Då blir man säkerligen glad av att äta på dom med =)

Måste även visa dessa som jag köpte igår. Man stoppar alltså ner dom i själva knappen på toalettstolen.

Smoothies dricks för glatta livet här hemma. Tror vi drack tre stycken bara igår ;p Det är för gott.

La en beställning på H&M igår. ”Madrassen” tänker jag att barnen kan sitta på ute i gräset i sommar. Perfekt att ha med i bilen också när man roadtrippar och stannar någonstans. Då vill man kanske inte gärna sitta på marken och denna är perfekt att ha ihoprullad i bagaget. Borde kanske ha köpt fler!? Så perfekt att ligga och sola på med om man är på stranden. Har skrivit perfekt för många gånger nu under denna bild, hehe.

Litet snabbt mattips! Stek färdigkokt ris ihop med wokgrönsaker, sojafärs, soja, sweet chilisås, salt, peppar och curry. Så gott, snabbt, enkelt.

Min älskade skruttis <3 Så kär i denna pojke! Igår när jag ammade honom till sömns för natten så tittade han upp mot mig hela tiden, log stort, pratade lite, ammade lite igen, log mot mig igen, skrattade till och babblade lite mer. Och höll på så i typ en halvtimme tills han somnade. Älskar så det gör ont i hela kroppen.

Och denna söta pingvin installerades i bilen igår. Återstår att se om han gillar den. Som förälder styr man den med en fjärrkontroll och man kan spela en lugn melodi och en lite mer ”glad” melodi beroende på om barnet ska sova eller vara vaket. Finns en spegel och en prasslande leksak på + att den blinkar i blått. Han verkar ju inte superimponerad hittills som ni ser på hans ansiktsuttryck.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish