Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Joolz Aer+

Inlägget är betald reklam för Joolz

Okej, mina vänner! Jag har kommit över resevagnarnas resevagn. Är helt pirrig i magen nu när jag  skriver detta inlägg för varenda ord kommer verkligen rakt från mitt hjärta och jag ÄLSKAR vagnen. Alltså verkligen älskar. Hoppas att det når fram genom detta inlägg för sedan jag öppnade paketet så har jag knappt kunnat bärga mig för att få skriva av mig om den till er.

Jag har under mina snart åtta år som mamma ägt alla typer av resevagnar och däribland dom som varit hetast och räknats som bäst på marknaden. Denna vagn tog mig med storm och hade detta inte varit ett samarbete så hade jag tipsat om den och hyllat den till skyarna ändå! Den är FANTASTISK! Med stort F! Alltså den är helt, helt underbar.

Till att börja med så tar den väldigt lite plats som ni ser. Allt ryms i en liten påse! Den är också SÅ enkel att vika upp och sedan vika ihop igen. Tar typ mindre än två sekunder både upp och tillbaka. Tyckte att det var så enkelt att jag nästan blev besatt av att fälla upp den och sedan fälla ner den igen. Löjligt enkelt!

Ni ser ju också att den är vääääldigt snygg. Finns i mängder med färger men jag föll för denna gråmelerade. Ruskigt snygg ihop med dom bruna detaljerna i fuskläder.

Innan jag fortsätter att hylla vagnen så måste jag skriva att för varje såld joolz-vagn så planteras ett träd i deras Birth Forest. I skrivande stund har dom planterat över 390.000 träd. Ni kan läsa mer om det HÄR. Tycker att det är ett väldigt fint initiativ.

Något som är riktigt häftigt med denna vagn är att den är gjord utav återvunna PETflaskor! Cirka 78 stycken flaskor närmare bestämt. Hur bra!?

Några uppdateringar som har gjorts sedan den tidigare modellen AER1 är att varukorgen är lite större (rymmer 5 kg), däcken har ny design, sittdynan och selen är uppdaterad, den har förlängd sufflett, fullt ligglägge (så bra!!), nya, fina färger samt att man nu kan köpa till en ledlampa likt GEO3 (som är en annan vagnmodell från joolz). Måste också tillägga att denna vagn går som handbagage och du kan ta med den på flygplanet. 

Vi åker ju till Amsterdam snart + att vi ska resa genom Sverige nu i sommar. Och så ska vi till Italien i höst! Denna vagn kommer att vara helt fantastisk under dessa resor. Den tar minimalt med plats och är väldigt smal = perfekt när man är på trånga gator, ska gå in i små butiker, restauranger osv. Kenzo älskade att sitta i denna! När vi byter till ”vanlig” bilbarnstol till Kenzo så kommer vi att ha denna vagn i bagaget istället för vår vardagliga vagn. I och med att denna är så lätt att fälla upp och ner så känns den helt perfekt att ha med sig när man ska in och handla i matvarubutiken eller besöker ett köpcenter. Alltså den är så så så smidig och enkel.

Vi testkörde vagnen ute och inne och den är så enkel att styra, väger i princip ingenting och Kenzo älskade att sitta i den! Alla tummar upp!

Om ni är sugna på att klicka hem en vagn så har ni 10 års garanti på den! Garantin går också över till den andra ägaren om ni skulle sälja eller ge vagnen vidare. Att ha vagnar som håller i generationer sparar ju på miljön! Detta kan ni läsa mer om HÄR. Joolz har ju inte bara resevagnar utan flera olika varianter på ”vanliga” vagnar samt dubbelvagnar med. Även babyskydd finns! Ni kan spana in hemsidan HÄR.

Inlägget är betald reklam för Joolz

Kommentarer

  1. FN

    Hej!

    Väntar själv mitt första barn och har känt och klämt på den här vagnen i butik. Vi funderar också på att åka iväg på en resa under hösten och behöver då en resevagn.

    Jag undrar hur ni gör med babyskyddet? Kommer ni att ta med er den?

    Jag undrar hur

  2. Maria

    Har varit så sugen på den men vi köpte vår yoyo för 1,5 år sen så vi får köra med den ett tag till 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish