Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon tisdag!

Och hej fina ni <3

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra! Idag ska jag pyssla om mig själv supermycket med två olika besök på salong och sedan ska paket hämtas, jobb ska göras, segelduk ska inhandlas till altanens pergola, jag ska plocka lite tvätt.. Och så ska jag träna, betala lite räkningar och fixa lite annat smått och gott. Älskar produktiva dagar. Vi hade en riktigt produktiv dag igår med!

Packade upp vår nya resevagn igår och provade. Den var sjuuuukt smidig! Blev besatt av att fälla upp och ihop den för att det var så enkelt ;p Och då har jag ändå haft enkla resevagnar tidigare med! Ska skriva ett inlägg om den sedan. Denna ska med till Amsterdam nu när vi ska dit i slutet av månaden. Ni som har varit i Amsterdam! Har ni tips? Vad får vi inte missa? Min man har varit där tidigare bör tilläggas så känns ändå skönt att han har lite koll.

Någon är less på pappas pussar =)

Handlade lite mat igår för att kunna göra matlådor men innan det så åt vi lite lunch.

Hittade dessa två fina fynd på Kappahl. En tröja åt Kenzo som är perfekt nu på våren att dra över kläderna när han ska åka bil. Är ju typ 15 grader ute så han kan åka i babyskyddet i vanliga kläder och slipper ha en tunnare overall. En lite tjockare tröja att dra över passar fortfarande toppen dock då det kan blåsa lite osv. Vi plockar ju ofta ut honom ur babyskyddet (istället för att bära runt honom i det) när vi går till och från bilen då han gillar att vara med och bli buren istället för att sitta där. Och så en kjol till Jolie! Hon älskar denna typ av kjol så hon kommer att bli så glad.

Mellis! Har ni inte testat dessa så gör det. Dom är galna! Så goda!

Bebbe fick sig ett bad igår. Han brukar bada i badkaret men har fått ta några bad i köket med nu på slutet.

Hängde lite ute på altanen medan bebbe sov i vagnen.

Skurade av utemöblerna lite smått igår med. Ni ser ju hur skitigt det var! Tog tyvärr ingen efterbild men det blev vitt och fint. Nu ska jag bara hitta lite smått och gott att dekorera det med.

Min glada älskling!

Önskar er en din dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Rebecka

    Finns en restaurang som heter wok and walk vid kanalen, såååå god mat. Åt där 3 ggr när vi vAr i amsterdam.

  2. Hanna

    Ni måste testa vegan junkfood bar och vegan sushi bar 😍 så gott! Och gå Anne Franks hus, det måste ofta bokas i förväg. Sedan självklart ta en kanaltur. Ha en fin resa!

  3. Linnzy

    Owletsocken! Har du den i basstationen hela dagen när den inte används? Känns lite onödigt att ha den i där när den är färdigladdad på typ 1 tim. Står liksom ingenstans vad man ska göra med socken när den inte används!? Tacksam för svar ☺️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish