Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Våren är här

Igår kändes det verkligen som att våren var här! Så jäkla underbart. Var varmt ute fast det blåste. Vi har fortfarande mycket snö kvar ute på tomten vilket gör att vårkänslan dör lite MEN för att vara här uppe i norr så var det ändå en vårig dag, haha.

Nya mattan har fått ta plats ute och det blev så bra! Vi ska bara ta ner kuddarna från vinden nu så att man kan sitta i soffgruppen ute.

Dessa har vuxit fram i diket utanför oss!

Lilla Jolie blåste såpbubblor med sin ”såpbubblehand”, Jason spelade fotboll med alla grannbarn, vi åt glass och drack saft ute i solen. Tog till och med ut lunchen och åt på altanen!

Byggde ihop vagnen till en vagn med sittdel till vår stora, lilla, kille. Fick lite hjälp med!

Kolla så fin den blev! =) Redo för våren och kanske någon promenad? Har inte tagit en enda promenad med vagnen sedan Kenzo föddes, hehe. Är så lat och tar bilen överallt. Tycker det är rätt skönt om jag ska vara ärlig. Nu när det är finare väder ÄLSKAR jag dock att gå med vagnen.

Myspojken redo för att vara ute i teddyfleece-overall.

Kommentarer

  1. Diana Brömvik

    Va fin mattan är 🙂 Var har du köpt den? är ute efter någonting liknande till altanen. Kram fina

  2. Sanna

    Typ skönt att läsa att man inte är den enda mamman som inte promenerar med bebis 😂 Har en liten som är 2 mån äldre än din och det känns som andra föräldralediga är helt hysteriska med sina 687 promenader om dagen. Min tjej har aldrig gillat vagn (gjorde ej brorsan heller) och sover absolut inte i vagn så blir naturligt att man då hellre tar bilen. Dock känner man sig lite exkluderad på något sätt då andra mammor ofta bara vill ses på promenader ihop 🫠

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish