Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag och ny vecka

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er <3

Jag mår bra! Idag har vi en fullspäckad dag framför oss så tänkte mest kika in och säga hej! Så hörs vi mer under dagen. Är så peppad på denna vecka och vi har mycket varje dag nu. Både jobb och annat fix. Känns superkul!

Mina måsten denna vecka: 

– Dricka mer vatten! Är verkligen en periodare och nu på slutet har jag varit så dålig på att dricka igen. Är verkligen från dag till dag men märker att jag mår så mycket bättre när jag dricker MYCKET vatten.

– Köpa ”tabletter” som man lägger ner i själva spolknappen på toalettstolen. Då åker lite av medlet ut varje gång man spolar och det blir så fräscht!

– Träna, träna, träna. Har blivit rätt korta och snabba pass veckan som varit. Det är ju härligt men nu när barnen är hos sin pappa så har jag mer tid att lägga på gymmet utan att ha dåligt samvete.

– Göra matlådor och äta bättre denna vecka. Blivit alldeles för mycket glass, godis, gluten, bullar och godsaker nu på slutet. Min mage mår iiiinte bra av det. Blir så uppblåst direkt jag äter ”dåligt”. Tycker att det är värt det ibland men nu när jag har gjort det hela veckan så känner jag att jag är lite mätt på det.

– Kika på väggfärg till sovrummet. Vet att jag skrev att jag nog ska vänta med att måla om till i höst men kanske blir tidigare ändå, haha. Iallafall om jag hittar bättre mörkläggningsgardiner. Är så sugen på att ge sovrummet en liten förändring. Har så mycket planer och det kliar i fingrarna.

– Fortsätta kolla runt på inredning till uteplatsen. Ska göra det så mysigt i sommar så att jag vekrligen kan njuta till 110% av att bara ligga ute på altanen. Vi har så mycket planer och förmodligen ska altanen byggas ut och utekök ska på plats. Är inte spikat än men jag hoppas och tror att det kanske kan bli så =)

– Unna mig mer vila. Jag är dålig på att sova på dagarna och har gjort det kanske en gång sedan Kenzo föddes. Ska försöka tillåta mig själv att ta en sovstund lite här och där när jag känner att jag faktiskt kanske behöver det.

I fredags var vi hos vänner för pizzamys! Såg Masked Singer (som alla barnen ÄLSKAR!) tillsammans och åkte hem lite för sent. Men det är sådant barnen minns senare i livet va? Lite för sena kvällar där mys, bästa vänner och godsaker ingår? =) 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish