Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag

God morgon finisar!

Fredag igen och veckan har gått så snabbt. Känns som att jag alltid skriver så men det är verkligen så!

Några av alla tankar i mitt huvud just nu: 

– NÄR ska jag bli klar med min tandställning!? Längtar tills jag blir kvitt den. Ska dit igen snart och ska bli kul att se ungefär hur länge jag har kvar. Har ju varit gravid och inte klarat av att ha den i munnen men har varit back on track senaste månaderna. Är så evigt tacksam över att ja följde min magkänsla och inte körde på räls. Avbokade tiden för det samma dag som jag skulle dra ut tänder inför det. Kände att det måste finnas en annan lösning och tänk att det gjorde det!

– Jag vill bygga en blomlåda ute. Och bygga ut altanen! Har som jag skrev tidigare i veckan så mycket planer på vad jag vill fixa utvändigt. Vi ska snart skicka in bygglov på carport med. Har dragit ut på tiden då vi har haft fullt upp med bebis, jobb, barn och livet över huvud taget. Men nu är det dags.

– När jag har slutat amma så ska jag testa skinbooster på mina acneärr som finns kvar efter kurer av dermapen och syrabehandlingar. Har inte allt för mycket men lite små på kinderna och lite på höger sida av munnen. Satt och kikade på före/efter-bilder igår och blev så jäkla pepp! Tråkigt att man inte kan göra det under tiden som man ammar bara.

– I sommar så vill jag bila med barnen genom Sverige. Vill stanna på ett nytt hotell/stuga varje natt och uppleva olika delar av vårt fina land med alla mina små. Dom stora barnen är ju så stora nu att dom verkligen hade uppskattat det. Tänker mig att vi ska åka via Stockholm ner till Göteborg och sedan en annan väg genom andra städer upp genom landet igen när vi ska hemåt.

– Jag är på jakt efter en STOR aloe vera till badrummet nere. Eller en variant av kaktus! Kan man ha en sådan i ett badrum? Har en stor, tom kruka där inne som jag tidigare har haft en monstera i. Den dog tråkigt nog under vintern.

– Detta är min sista månad som 27-åring. Känns helt galet. Jag är liksom i 30-årsåldern och inte i 20-årsåldern längre. Har sådan åldersnoja och har haft sedan jag var 20 till och från, haha. Försöker påminna mig själv om allt det fina jag har och har upplevt genom mina år. Känner ändå att jag kan se tillbaka på mitt liv såhär långt och veta att jag har maxat det på alla fronter som går. Och jag har framförallt alltid följt mitt hjärta och min magkänsla. Det har alltid blivit väldigt bra då.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Sophie Hjelm

    Åk via Norrtälje om ni ska åka genom Stockholm, det ligger en timme norr om Stockholm. Stanna på Marholmen en natt, superfint hotell och stugor! Finns spa på hotellet och MASSOR av kul saker för barnen. Superfin strand med jämn fin sandbotten, stor lekpark, minigolf, café, fotbollsplan, basketplan och jättefina promenadvägar i fantastisk natur 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish