Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

25e april

Tisdag och 25e april och från att ha haft sol och 17 grader här i Umeå så blev det plötsligt snöstorm och minusgrader igen, haha. Hur är det möjligt!? Kunde liksom gå runt i en tunnare tjocktröja nyss och nu behöver vinterjackan komma fram igen. Skönt att dom stora barnen är hos sin pappa nu för avskyr att behöva plocka overaller och fodrade galonkläder ut och in ur garderoberna 😉

På tal om det så hittade jag denna bild på Jolie i kamerarullen nyss! SAKNAR mina stora!! <3 

Hur mår ni? Jag mår bra och det slog mig nyss att jag fyller hela 28 år nästa månad. Känner mig som 50 i kroppen och 18 i huvudet, haha.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Har gjort så mycket gröna smoothies nu i dagarna. Älskar att starta dagen med en sådan! Lägger gärna i avokado och havregryn med så blir det en fullgod frukost.

Bananpannkakor med vaniljkeso och varma bär när det finns lite mer tid och ork på morgonen. Detta åt jag i helgen, så gott!

Nya pyjamaser inhandlade till mini! Storlek 80. Känns som att dom i 74 börjar passa perfekt och då går jag på den större storleken direkt när jag handlar, haha.

Fika med bästis och bebbe på stan. Älskar ju sötsaker men höll på att kräkas på riktigt efter att jag hade ätit denna cheesecake på grund av hur söt den var. Mådde så fruktansvärt illa.

Kommentarer

  1. S

    Vilken gosig bebis Kenzo verkar vara. Min bebbe är 6,5 månad och har stl 62 (till och med 56 i vissa plagg!!!!) 🙈 Sjukt hur olika det kan vara ändå!?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish