Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Träna med bebbe

Har haft med mig mini på några träningspass denna vecka och på så vis även format väldigt bra rutiner. Har vaknat vid 06, busat med bebbe, klätt på honom i lugn och ro och gjort alla hans ”morgongrejer” i form av tvätta rumpa, smörja in, ge magdroppar osv. Har gjort mig i ordning medan han suttit i babysittern. När han börjar bli trött så har vi åkt till gymmet och han har varit vaken heeeela vägen dit i bilen. Och supernöjd bör tilläggas. När vi har kommit fram så har jag ammat honom till sömns, lagt över honom i vagnen och tränat till att han har vaknat. Ibland lite längre till och med. Då får han ligga på golvet och titta på! Sedan har vi åkt hem direkt och han har återigen suttit nöjd i babyskyddet tills vi är hemma igen. Då ammas det och sedan äter jag frukost.

Måste ändå säga att jag är stolt över mig som har orkat ta mig iväg och kört ändå. Har lovat mig själv sedan jag fick barn första gången att barnen aldrig ska få vara ett hinder för något jag gör. Att jag alltid ska ta med dom överallt. Och jag är SÅ glad över att jag alltid har gjort så och inte valt bort saker för mig själv just för att jag har en bebis/ett mindre barn.

Mammas ÄLSKLING <3 Så lik sin pappa på denna bild!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish