Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Måndag igen

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra! Har haft en fin helg och varit mycket med vänner, lagat mat, tränat och jobbat lite. Kenzos farmor var här igår och tog honom så att jag kunde åka iväg i ett par timmar och fixa naglarna. Hon kommer även ikväll och köper med sig middag och då ska jag ta tag i mina två enorma sopsäckar med ren tvätt som ska ut till skåpen. Idag har jag annars ingenting planerat mer än att vara med bebbe, träna och unna mig pedikyr.

Jag vet inte om det är för att jag är ensam hemma eller om det är för att våren är på gång och jag tänker på allt som behöver göras utomhus – men jag är så stressad i kroppen. Känns som att jag inte har varvat ner ordentligt på över en vecka. Sedan är det ju alltid mycket att ha en liten bebis dygnet runt men senaste veckan har jag känt mig så himla uppe i varv på ett dåligt vis. Ska försöka tänka till lite och tagga ner, försöka lägga mig tidigare på kvällarna och prioritera återhämtning.

Två bilder från ett samarbete med Lyko!

Drack matchalatte igår =) Så gott!

Lite nytt och vårfint när det kommer till träningskläder. Dom översta tightsen är till Jolie.

En trött älskling!

Och en suuuupertrött älskling som följde med mamma för att handla.

En bebisoutfit. Tyvärr tog jag inte en enda bild på honom i kläderna men han var så söt i detta!

Hade besök av en vän och hennes bebis som är ungefär lika gammal som Kenzo.

Mitt liv den senaste veckan ;p Plocka bebis in och ut ur bilen. Vi har verkligen suttit ihop dessa dagar när pappan varit borta.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Mia

    Hej. Nu har vädret vänt helt. Från nästan sommarvärme till kall höst. Åh ursäkta men hatar det. Typiskt svensk aprilväder men man hoppas ju prognosen har fel. Så inga sommarkläder denna vecka. Ha en fin vecka. Kram. 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish