Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Life just nu

Får hänga med denna älskling dygnet runt. Världens snällaste, gosigaste lilla pojke!

Han är verkligen med..överallt som sagt, haha.

Älskar att det är ljust på morgonen nu! Och älskar min nytvättade bil med.

Alltså gruset som barnen drar in!? Tur att hallen är liten för den MÅSTE dammsugas både efter att dom har åkt till skola/förskola samt när dom kommer hem. Är sand exakt överallt, puh.

Köpte lite smått till barnen i tisdags och gjorde en extra lördag mitt i veckan! Dom är så fina och omhändertagande med sin lillebror och varandra så ville visa min uppskattning lite extra.

Har ju flyttat in alla barn i min säng nu och det går väl.. sådär? Dom stora tar så sjukt mycket plats men jag är mörkrädd och behöver närhet. Och dom vill sova med sin lillebror. Win-win.

Kommentarer

  1. Mia

    Vi har 16 grader hurra. I morgon drar jag och min pojkvän till skansen. Älskar att vara där. Kommer bli en heldag. Så kul. Trevlig helg. 😊😇 Gillar sälarna bäst.

  2. Linn

    Hade samma problem i hallen, beställde en sån där stor hallmatta på metervara. Sååå skönt att de mesta numera ligger kvar på mattan.
    Ha en fin helg!

    1. Amelie

      Gjorde samma men fick då resultatet silverfiskar istället, så hemskt! Vi bor i nybyggt hus så inget problem med fukt med däremot finns det en sort som trivs extra bra i nybyggen 😭

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish