Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu:

– Älskar att hänga med min bebis på dagarna. Det är dock också krävande såklart. Men gud vad jag älskar honom!!! Och han är så mysig, snäll och nöjd. Får höra från alla håll och kanter att han är den nöjdaste bebisen som dom har träffat och han ÄR verkligen det. Dock så har alla mina barn varit sjukt nöjda.. Jolie hade ju en missnöjd period kvällstid när hon var bebis men lyckades hålla henne nöjd då med genom att stå upp, amma, göra benböj och ha på ”white noise” samtidigt. Vi myste iallafall i en timme hos min bästa vän igår och dessa dagar har jag verkligen varit mammaledig utan att vara mammaledig. Tar ju inte ut någon ledighet alls då jag jobbar hela tiden och inte kan det. Nu blir ju dessa dagar i och för sig lite annorlunda då jag är ensam hemma med alla kids men vanligtvis är vi rätt bra på att dela upp dagarna och tiden för arbete/passa bebbe. Varvar just nu hela tiden att jobba/sitta vid datorn med att gosa med mini. Han sover ju otroligt mycket på dagarna så hinner med en hel del tack vare det.  Allt tar ju lite längre tid men det går ju bra det med, haha.

– Tänka sig att jag är tillbaka i ”Babblarna-epoken” av livet igen. Kan fortfarande alla låtar utantill och mina favoriter är ”bergochdalbanebit” och ”grattisdag” ;p Kenzo äääälskar babblarna. Mest spelade låtar för mig under 2023 kommer helt klart vara dessa, haha.

– NJUTER av solen!! Så glad i vädret just nu trots att vi har enormt mycket snö kvar här uppe i norr. Ska vara 15 plusgrader idag och vi laddar upp inför utelek med vänner efter förskola och fritids. Hörde dock att en snöstorm ska svepa över Umeå snart igen…

– Försöker göra bra val matmässigt för mig själv just nu. Har börjat att ta tag lite mer i mitt välmående sakta men säkert. Är bara sömnen som ska på plats också! Blev lite räkor igår på IKEA.

– Måste få skryta över mina två stora. Dom är SÅ bra hjälpredor. Dom gör så mycket mer än vad dom faktiskt behöver. Får nästan skämmas lite! Dom är fasiken inte ”jobbiga” alls och jag tycker att barn ska få vara jobbiga. Men dom är inte det.. Haha. Inte ens lite. Jason och Jolie ska verkligen ha diplom och guldstjärna bägge två i uppförande och hur snälla och omtänksamma dom är. Jason hämtar bestick och dricka till mig när vi är ute och äter, frågar om jag behöver något mer, Jolie kör vagnen hela tiden, dom lyssnar på allt jag säger och varken tjafsar, bråkar eller har utbrott.. Kompromissar hela tiden och diskuterar väldigt vuxet om dom vill annorlunda än vad jag säger så att vi kan mötas i mitten. Börjar dom småbråka med varandra räcker det med att jag ber dom sluta så slutar dom direkt. Dom är STJÄRNOR! Och jag gruvar mig lite inför när dom åker till sin pappa på fredag då dom är så otroligt mycket till hjälp med precis allt och framförallt sin lillebror. Hjälper till med blöjbyten, att underhålla honom, att hålla i honom så att jag får armarna fria. MINA barn <3 Så så så så tacksam för att dom är precis som dom är och är det något jag har lyckats med så är det att uppfostra två enormt varma, omtänksamma och kärleksfulla små personer. Älskar.dom.så.att.jag.går.sönder. Är så orimligt stolt över dom!

– Köpte en majblomma igår av min bästis stora tjej. Minns när jag själv gick och sålde dessa blommor med min klass. Känner mig så gammal, haha.

– Gymmet går bra! Åkte ju barnfri i förrgår tack vare Kenzos farmor och igår passade jag också på. Trappmaskinen är min hatkärlek och som jag har skrivit förut så kör jag 10 minuter där typ fem dagar i veckan. Behövs inte mer än så. Är beroende av flåset och hur det bränner i benen. Brukar gå både rakt och i sidled. Kommer börja köra mycket övningar för hållningen nu framåt då jag börjar böjas allt för mycket framåt på grund av mycket amning och tungviktare till bebbe. Kan dela lite övningar då!

– Igår blev det ännu en grön smoothie och jag körde samma ingredienser som jag skrev igår förutom att jag inte hade i grönkål men adderade några skedar turkisk yoghurt. Så gott, enkelt, snabbt, hälsosamt. Riktig soulfood enligt mig.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish