Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Matdag

Så många som vill se mer av hur jag äter på en dag så ska börja lägga upp lite matdagar igen! Igår såg det ut såhär:

Till frukost gjorde jag smoothie på grönkål, babyspenat, banan, avokado, mango, ingefära och ananas. Och mandelmjölk! Blev två sådana glas som ni ser på bilden så ett av dom blev mellis senare under dagen.

Till lunch så åt jag detta! Sötpotatis som jag gjorde i ugnen med olivolja och örtsalt. Rostade kikärtor på samma plåt med spiskummin, sesamfrön, örtsalt + olivolja. Babyspenat, fetaost, rödkål som jag hade låtit ligga i limesaft innan, tomater, salladslök, koriander. Och srirachamajo på det!

Till middag åt vi chili con carne med koriander, creme fraich och nachos. Så gott!

Proteinsmoothie på havremjölk med banan efter gymmet.

Och så åt jag chiakakor med tonfiskröra på kvällen med!

Kommentarer

  1. Denise

    Ville bara höra om du hunnit utvärdera probiotikan som du skrev om på bloggen för ett tag sedan? Sitter och ska beställa en ny burk då mina tagit slut, men funderar på om jag ska testa en ny istället.. 🙂 Ha en fin kväll!! 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish