Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Lite bilder

Var ju hos frisören och fick bli fin i håret igen. Min tanke är att bli ännu lite ljusare men vi skyndar långsamt. Tror sommaren och solen kommer att göra sitt med. Tack Emelie för att du gör magi med mitt hår!

Tog med dom stora barnen till Curiosum och vi mötte upp bästa vännerna där. Dom hade så roligt! Och innan det åt vi mellis i bilen som vi köpte på macken.

Efteråt blev det pizza och lördagsgodis hos oss. Vi mammor tog tvn uppe och barnen såg film på nedervåningen. Uppskattar huslivet lite extra sådana här gånger.

Vi storhandlade med dom små liven inför mina 10 dagar av att vara ensam hemma.

Alltså måste skriva att jag ÄLSKAR Owlet-larmet. Strumpan som mäter syresättning och bebis hjärta hela natten gör att jag vågar sova och slappna av. Nu har jag även kameran som är till för att kunna vara på nedervåningen medan Kenzo sover där uppe exempelvis. Så grymt att ha allt i samma app och detta är helt klart det bästa köpet inför bebbetiden enligt mig. Jolie spökade ut sig dagen till ära som kameran installerades.

Haha.. Hur många sådana här bilder har vi inte fått se på mig? Vet att alla influensers har sina konstigheter för sig när det kommer till bilder och min är väl helt klart sitta vid en hylla i mataffär. Såg att Ica Maxi hade fått in GAAMs produkter och det är ju en samarbetspartner till mig sedan länge tillbaka. Kul!

Tacos har ätits.

Och Jason har haft fotboll. ”Ta kort på mig bakom stolpen så ser vi om jag syns mamma” sa Jolie.

ÄLSKLING <3 Så less på mammas pussar.

Mötte upp vänner på bibblan och hann med en fika med barnen innan.

Tog mig en hel dag och kväll av egentid innan jag blev ensam med alla kids. Solade, tränade, var med min bästis, åt favoritpaj i drive in och tog en lång dusch.

Dessa nötter är SÅ JÄKLA GODA. Har ni inte testat så måste ni. Är beroende!

Lekt med lera med barnen. Vi var tandläkare som lagade hål på en gubbe med ruttna tänder, haha.

Pannkakor till helgfrulle.

Mina killar <3

Älskar verkligen färgen på mitt hår just nu! Så så nöjd.

<3 <3

Är så kul att barnen gillar smoothie lika mycket som jag.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish