Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

God morgon onsdag

Och hej fina ni!

Ni förstår nog varför jag inte hann uppdatera mer igår.. =) Är verkligen inte en barnlek att vara ensam med tre barn varav en bebis. Hur mår ni? Jag mår bra men är sjukt trött. Kenzos underbara farmor kom ju hit igår och tog barnen så jag tränade i lugn och ro – det gav SÅ mycket energi. Nattade sedan alla ungar samtidigt i min säng, somnade själv med dom en stund och gjorde sedan tonfiskröra på chiakakor medan jag babblade i telefon.

Idag ska jag jobba, ta hand om bebbe och i eftermiddag möter vi upp vänner för en middag ute.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Min triss i kärlek <3

Kommentarer

  1. M

    Hej fina Gabriella! Du är en sådan inspiration för mig, tack för att du får mig att känna mig starkare och kvinnligare. 🙏🏻 jag har en fråga , jag fick dagligen i jeans trots att jag avskyr känslan och sedan gick jag över till tights , pga bekvämligheten! Dock får jag höra av så många inklusive min sambo att man ser lat ut , att det är ett träningsplagg och att man ska bara ha det på gymmet inte i hemmet…
    Hur sjutton ska jag bemöta dessa människor? Jag känner mig både bekväm och snygg i tights men blir så nere när jag vet att så många ser ner på mig för det och vill att jag gör i jeans för att se ” vettig ” ut.

    1. Maria

      Tycker verkligen träningstights är social accepterat som klädesplagg nu förtiden. Min man tycker mest jag är snygg i dem men sen är jag en jeanstjej generellt 🙂 sen hade jag personligen kanske inte gått till jobbet eller på middag i tights

    2. Maria

      Jag kommer inte köpa ett par byxor med knapp mer, var några år sedan nu. Min mage sväller lätt upp osv. Men jag brukar ha typ ”utsvängda leggings” och andra byxor med resår för att det inte ska se lika tight/naket ut när jag vill känna mig klädd.

    3. Amanda

      Men va!? Håller absolut med kommentaren över, att tights har blivit socialt accepterat.
      Går alltid runt i tights hemma (eller andra sköna byxor/shorts), och sen är det lite 50/50 om jag har tights eller jeans på mig om jag ska besöka nån eller något 🙂 Däremot vid ”finare” tillfällen så har jag alltid jeans på mig, men till vardags fungerar ju tights suveränt!
      Men sen om du överlag avskyr känslan av jeans… testa andra byxor? Finns ju både jeggings och andra mjuka byxor som ser snygga och prydliga ut, men samtidigt är sköna att ha på sig 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish