Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ensamstående i 10 dagar

Hej fina ni.

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra men är så känslig, haha.

Vet att jag skrev att jag ska hålla min relation utanför sociala medier och det ska jag. Men ikväll reste min käre make iväg på fiskeresa och gud vad vi kommer sakan honom här hemma. Trodde inte att jag skulle reagera så starkt då det ändå inte är såååå länge men jag började grina massor. Och han ville inte heller åka så vi drog ut på det i tusen år och kramades och kramades igen och sa hejdå och höll på så i hundra år. Känns så konstigt att han ska vara på andra sidan av jordklotet i en lodge mitt i ingenstans.. I en djungel typ. Nej, hörni. Jag kommer sakna att göra livet ihop dessa tio dagar. Trodde som sagt inte alls att jag skulle reagera såhär men vi har inte varit ifrån varandra såhär länge tidigare och det känns bara tomt och konstigt.

Som tur är så har jag världens bästa svärmor och vänner som uppbackning dessa dagar så kommer knappt att vara ensam med barnen vilket känns skönt. Sedan går ju tiden väldigt snabbt när man har tre barn att ta hand om med. Dom stora åker dock till sin pappa redan på fredag så blir inte så många dagar med dom alla.

Och älskling, jag vet att du kommer läsa det här och jag hoppas återigen att du får världens bästa resa och jag älskar dig mest av allt <3

Önskar er en fin kväll. Ska krypa ner och sova strax. Stor kram/G

Några bilder från när Kenzo fortfarande var liten.. =)

Kommentarer

  1. Ida

    Min man var borta en natt och det tyckte jag var jobbigt!😉
    Trevligt att höra om er relation lite igen. Man undrar ju hur det går. Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish