Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måste-ha-listan

Inlägget innehåller annonslänkar

– Är det inte väldigt standard att stanna på just Max när man är på roadtrip? Gör ni också det eller har ni något annat ställe? Sedan kör vi alltid massor med stopp på diverse mackar för att köpa dricka, gotta och annat att ha i bilen, haha. Så onödigt dyrt egentligen då man borde köpa med allt från en mataffär innan man åker bara!? Men det är någon mysig känsla över det. Eller!?

– Ett annat ställe som vi aaaalltid besöker när vi är i Stockholm är Amida Kolgrill! Vi båda älskar sådan mat och den är både god, bra för kroppen och återigen MEGAGOD. Älskar det stället! Önskar att vi hade något likvärdigt här i lilla Umeå. Hann med hela två besök under denna korta resa, haha.

– Dessa grejer är ”måste ha” när jag reser med bebis. Och så lite ombyten till honom såklart. Hade med babyolja också och han fick ta ett bad i ett av handfaten på hotellet. Men blöjor, magdroppar, kräm, våtservetter, och inotyol.

– Ett annat ställe vi alltid stannar till på är detta smoothie-ställe i Mall of Scandinavia. Köper alltid var sin smoothie och ingefärsshot.

– Så många som frågade efter min klänning på insta dm när jag la upp bilder där och den finner ni HÄR. Sjukt fin både nu och till sommaren. Långklänning är något jag verkligen älskar. Så snyggt med bara ben och sneakers.

– Måste tipsa er om massagekakorna från LUSH! Blev ett snabbt besök där då vi ville ha lite massagestund på kvällen och jag tycker att dessa kakor toppar aaaaalla oljor i världen. Så lätta att massera med och sköna på huden. Doftar magiskt med och finns i hur många dofter som helst. Denna gång slog jag till på en med kokosnöt. Tips!

– Tycker att alla barn ska ha ett eget plagg från Polarn O. Pyret. Vet inte varför men det är på något vis ett måste i varje bebis garderob!? För mig iallafall, haha… Nu var det dags även för Kenzo att få sig ett plagg därifrån och det blev denna utsöta pyjamas. Man märker verkligen att deras kläder är kvalitet. Så mjuka, härliga och goa. Verkligen värda sitt pris!

– Och så kan jag avsluta detta inlägg med att skriva lite om mina hudvårdsprodukter som jag MÅSTE ha med när jag reser. Använder fler i vanliga fall men orkar inte ha med allt när jag ska iväg. Väljer ut det viktigaste och det är produkterna nedan.

Rengöringen hittar ni HÄR, toner HÄR, serum som jag inte kan leva utan HÄR, serum nummer två som jag har ovanpå det föregående HÄR och ögonserum HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish