Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Mat just nu:

Får frågan på instagram om jag inte kan visa mer av vad jag äter och jo det kan jag absolut! Jag är inte strikt för fem öre och äter sjukt mycket godsaker fortfarande. Ammar ju hela tiden och har sådant sug efter sötsaker OCH mat exakt hela tiden. Blir ofta nattmackor eller smoothie vid 01 med precis innan jag somnar, haha. Tänker på ätbara grejer hela tiden och blir nästan galen av det ;p Men ja, jag har alltid varit så att jag blir väldigt hungrig under tiden som jag helammar. Lyssnar på kroppen och äter väldigt mycket, ofta och allt jag vill ha och är sugen på.

Gjorde chili sin carne utan kött som jag åt hela förra veckan! Så skönt att ha färdigt och bara kunna mikra. Äter med ris eller nachos, koriander, pressad lime och lite gräddfil. Mhmm!

Något jag äter väldigt ofta när jag är ensam och bara lagar till mig själv är glutenfri pasta med tonfisk + lite crème fraich, majonäs, örtsalt och citronpeppar. Och så någon grönsak till. Här kokade jag bara färsk broccoli i någon minut.

Preppade matlådor med grönsaker och potatis/sötpotatis. Sedan är det bara att steka valfritt protein till.

Äggröra är ju alltid något som funkar! Och mättar väldigt bra. Gör alltid äggröra med lite, lite creme fraiche och så river jag över parmesan + har på lite chiliflakes. Haha, jag hatar inte broccoli som ni ser.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish