Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Milstolpe

Måste visa denna bild! Vi satt och åt vid bordet och jag tappade mat på både mig och Kenzo då jag ammade samtidigt. Maten var röd och min tröja var vit så jag slängde in den snabbt i tvätten. La ner bebbe på en handduk under tiden. Plötsligt hör jag dom stora barnen ropa ”MAMMA, KENZO VÄNDER SIG!” och precis när jag kikar ut ur tvättstugan så vänder han sig minsann till mage och har plötsligt hamnat på golvet bredvid handduken. Han hade varit på gång i ett par dagar men inte vänt sig helt. Men plötsligt händer det! Känns som att det är rätt tidigt!? Minns inte när mina stora barn vände sig (man glömmer ju typ allt!?) men var inte beredd på att det skulle ske nu när han är tre månader. Så häftigt och roligt!

Kommentarer

  1. Cicci

    Grattis, det är så roligt så fort de lär sig något nytt! Min dotter var inte så stor men kunde vända sig från mage-rygg och rygg-mage vid 3 månaders ålder. Jag tänkte också då att det nog är tidigt men jag vet inte!

  2. Maria

    Han är ganska stor så tänker att han har en hel del kraft. Så kul oavsett när de når milstolpen! Min son vägde bara 4 kilo vid 3 mån 🙈

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish